Who's Online

Guest Users: 7

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, September 28 2022 @ 05:06 pm UTC

RUKOMET: Borcu kup

  • Contributed by:
  • Views:
    461
Rukoemtaši Borac Mtel-a drugi put u istoriji kluba osvojili su Kup BiH. U finalu su u prekrasnom ambijentu pobijedili su Izviđač MI Grupu 28-22. Ključan je bio početak drugog poluvremena kada se razbranio Blažević. Prosto je zaključao svoj gol. Izviđač nije postigao gol 12 minuta, a Borac je serijom 7-0 otišao na plus 8. Tu razliku, Borac je bez većih problema sačuvao do kraja susreta za veliko slavlje na tribinama ali i parketu.

Ambijent je bio fantastičan. Podršku Borcu nakon dugo vremena dali su i Lešinari. Napravili su sjajan štimung i uveličali ovo slavlje. Ovo bi trebalo da bude uvod u današnji dan kada se nadamo da će i fudbaleri Borca osvojiti šampionsku titulu u BiH.

Blažević koji je na kraju imao 21 odbranu proglašen je za najboljeg golmana finalnog turnira Kupa BiH. Mikić je sa 7 golova najbolji strijelac finala. U ekipi Izviđača Malinović je bio najefikasniji sa 5 golova. On je proglašen i za najboljeg rukometaša finalnog turnira.

BORAC M TEL-IZVIđAč MI GRUPA 28-22 (15-13)

BORAC M TEL: Blažević 21 odbrana, Mlaić, Garić, Pucarević 1, Sabljić 3, Panić 5, Prskalo, Halilbegović 4, Dejanović, Mikić 7, Trkulja, Vranješ 2, ©ubara, Karačić 1, Radulović 1,

IZVIđAč MI GRUPA: Miličević, Malinović 5, Zeljić 3, Herceg 2, Matić 3, čolak, Burić, Boras 3, Grbavac 1, Bumbak, Bošnjak, Ilić 2, Džeba 2, Eres, Milas, Burić

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.