Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, July 12 2024 @ 11:20 am UTC

RUKOMET: Uprkos povredama, Borac optimističan

Novosti
  • Contributed by:
  • Views:
    2,991

 

Sutra, u 19. kolu  Borac dočekuje ekipu Bosne u dvorani Borik.

Na današnjoj konferenciji za novinare, trener Ratko Đurković je bio optimističan, uprkos povrijeđenima Danijelu Vukićeviću te Elisu Memiću i kažnjenom Đorđu Ćeliću:

"Problema imamo, ali nismo opterećeni njima i raspoloženje je na visokom nivou.Osuđeni smo da se u drugom dijelu sezone nosimo sa problemima, tako da ni sutra nećemo biti kompletni. Ćelić neće moći nastupiti zbog plavog kartona iz posljednje utakmice u Goraždu, dok Memić još nije u pogonu. Imaćemo manjak igrača u odbrambenoj formaciji, u rotaciji, jer Ćelić prvi put ove sezone neće moći da igra. Ipak, to je motiv više da svi daju 200 odsto i samo tako moći ćemo da nadoknadimo njegov izostanak"

 Dejan Unčanin takođe je uvjeren u trijumf Borca:.
"Nakon zdravstvenih problema, osjećam se sve bolje. Bosnu nismo pretjerano analizirali, znamo da su neugodni u kontrama, ali ako mi budemo pravi i pristupimo ozbiljno meču, pobjeda neće doći u pitanje. Razmišljamo samo o tri boda".

 

Odranije povređenom Danijelu Vukićeviću priključio se desni bek Elis Memić, dok je kapiten Đorđe Ćelić zaradio kaznu zbog isključenja u Goraždu i neće igrati u derbiju.

 

 

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.