Who's Online

Guest Users: 6

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, June 23 2024 @ 08:49 am UTC

RUKOMET: Borac protiv Maglaja

Novosti
  • Contributed by:
  • Views:
    745

U dvorani Borik, u subotu u 18 časova rukometaši Borca otvaraju novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekujući Maglaj. 

Na pres konferenciji povodom nove sezone, Ratko Đurković je istakao da je na igračima sada da se pokažu:

"Stigla je prva utakmica, dosta dobro smo se spremili. Raspoloženje je jako dobro, kako mene tako i igrača, pa se radujemo početku šampionata kako bi vidjeli kako stojimo u odnosu na protivnike. Nemamo mnogo podataka o protivnicima, mada znamo ponešto o Konjuhu, Prijedoru, Derventi s kojima smo igrali. Takođe imamo određene informacije i o ostalim rivalima, ali najbolje će se pokazati kroz utakmice na terenu. Od nas se očekuje da se predstavimo u pravom izdanju i opravdamo ime i renome kluba. Ali opet prvenstveno da opravdamo očekivanja nas samih jer vjerujem da imamo dobru ekipu, koja i treba i želi da se dokazuje. Igrači su ti sada koji su nosioci glavnih uloga i mislim da to neće biti problem. Želim samo da nas zaobiđu povrede i da se iz utakmice u utakmicu 'dižemo'".

I ako se nada da će donijeti titulu u Banjaluku, ipak je istako da se radi o podmlađenoj ekipi, ali isto tako da od svih igrača očekuje borbenost na terenu. Takođe se osvrnuo na komunikaciju između saigrača:

"Mnogi igrači su prvi put zajedno, proći će neko vrijeme da poboljšaju komunikacija i razumijevanje prvenstveno u odbrani. Snage imamo, krila nam mogu da 'lete' a kamoli da trče, još samo malo da popravimo tu komunikaciju koju želim da dovedem do savršenstva. Idemo u dobrom pravcu, ali treba nam i malo vremena"

PAROVI PRVOG KOLA; 

Sloga - Derventa

Prijedor - Bosna (S)

Konjuh - Goražde

Hercegovina - Krivaja

Krajina - Čelik

Vogošća - Zrinjski

Borac m:tel - Maglaj

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.