Who's Online

Guest Users: 9

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 03:22 am UTC

RUKOMET: Bliži se početak Borčevog turnira

  • Contributed by:
  • Views:
    719
Rukometni klub Borac m:tel od 23. do 25. avgusta biće domaćin šestog tradicionalnog turnira "Banjaluka kup 2011" na kojem će osim Banjalučana nastupiti još beogradska Crvena zvezda (Srbija), Bjelovar (Hrvatska) i Izviđač iz Ljubuškog. - Za razliku od prve četiri smotre kada je na turniru nastupilo po šest ekipa i ovoga puta kao lani biće četiri učesnika koja će u tri kola po Bergerovom sistemu odlučiti ko je najbolji - naglasio je direktor Banjalučana Boris đogo.

Biće to prilika da ljubitelji rukometa u gradu na Vrbasu vide praktično novu ekipu Borca m:tel, koja je u odnosu na prošlu sezonu pretrpjela velike izmjene.

- Kao što je poznato, 10. septembra startuje Regionalna liga. Moramo da se pojačamo da bismo bili ravnopravni sa ostalim učesnicima ovog takmičenja, koje će biti veoma interesantno jer će okupiti najbolje ekipe sa prostora bivše Jugoslavije. Dovedeni su Vukašin Stojanović, Milan đukić te četvorica naših bivših igrača: Srđan Trivundža, Branislav Obradović, Igor Rađenović i golman Bojan Ljubišić. Ne želim unaprijed da obećavam neke velike rezultate, ali je svima jasno da ćemo imati ekipu za respekt. Zato će ovaj turnir biti idealna prilika da Banjalučani na djelu vide jedan novi Borac m:tel - naglasio je đogo.

Po njegovim riječima, "Banjaluka kup 2011" biće pravi uvod u Regionalnu ligu.

- Uz nas tu su još dva učesnika Regionalne lige, vicešampion Srbije Crvena zvezda i trećeplasirana ekipa Premijer lige BiH Izviđač. Ne treba trošiti riječi ni o kvalitetu Bjelovaraca, koji su treći u Hrvatskoj, odmah iza šampiona Zagreba i Neksea iz Našica. Zato očekujem veoma zanimljive susrete u kojima će, nadam se, uživati veliki broj ljubitelja rukometa - dodao je đogo.
Pobjednici

2006. Celje Pivovarna Laško

2007. Celje Pivovarna Laško

2008. Celje Pivovarna Laško

2009. Kolubara

2010. Borac m:tel

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.