Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, June 23 2024 @ 06:33 pm UTC

FUDBAL: Petrović i Benović višak

  • Contributed by:
  • Views:
    661
Bojan Petrić i Vukašin Benović neće nositi dres Borca u narednoj sezoni pošto Zvezdan Cvetković, trener "crveno-plave" ekipe, zbog velike konkurencije ne računa na njihove usluge. Dolaskom Bojana Markovića i Borisa Savića pojačana je ionako jaka konkurencija na poziciji štopera i upravo zbog toga Petrić je slobodan u pronalasku druge sredine. Benović nastupa na poziciji lijevog beka, a prednost ispred njega imaju kapiten ekipe Draško ®arić i mladi Siniša Dujaković.

"Ne želim da neko pomisli da tjeram igrače, ali imamo veliki izbor na njihovim pozicijama i ne uklapaju se u koncepciju igre koju ćemo igrati naredne sezone. Mogu da ostanu i treniraju s nama, ali i slobodni su u pronalasku nove sredine", rekao je Cvetković.

Proteklih dana u javnosti je Sead Bućan često spominjan kao pojačanje Borca, posebno nakon što je dobio čiste dokumente u dosadašnjem klubu Splitu, a prema nekim informacijama iskusni fudbaler je sinoć trebalo da donese konačnu odluku.

"®elimo da angažujemo još jedno pojačanje, a u ovom trenutku u prvom planu nam je Bućan. Uskoro očekujemo njegovu konačnu odluku na našu ponudu", izjavio je Darko Ljubojević, sportski direktor prvaka BiH.

Dobra vijest za sve navijače Borca svakako je činjenica da se Duško Stajić nije ozbiljnije povrijedio u prijateljskom meču s Progresom. Stajić je juče trenirao odvojeno od ostatka ekipe, ali bi danas ili sutra trebalo da bude u potpunosti spreman.

NEZAVISNE NOVINE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.