Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 03:54 am UTC

KO©ARKA: Ne isključuje mogućnost odlaska iz kluba

  • Contributed by:
  • Views:
    697
Aktuelna najbolja košarkašica Republike Srpske, koja je to priznanje ponijela dva puta, Milica Deura, poslije 11 godina provedenih u Mladom Krajišniku ne isključuje mogućnost da možda karijeru nastavi negdje u inostranstvu. To su, kako kaže, za sada samo razmišljanja, ali presudno će biti odakle će dobiti dobru ponudu, pa možda i od svog matičnog kluba. - Još ništa konkretno nije bilo, a nadam se da će biti. Sve zavisi šta, gdje, kako i ko nudi. Ako bi nešto bilo ovdje, ne vidim razlog da ne ostanem, ako bude vani, i to dolazi u obzir, zašto da ne... - kaže dvadesetjednogodišnja Deura, standarna košarkašica Mladog Krajišnika, aktuelnog šampiona BiH.

Prolazila je s ovim klubom teške trenutke, ali i lijepe. Kako kaže, one ružne stvari potiskuju dobri rezultati, a bilo ih je.

- Bilo je teških trenutaka i bilo je onih kada sam pomišljala da odem, da ne mogu više, ali ostajala sam, najviše zato što sam kući, tu mi je porodica, škola, matični klub, nije bilo lako presjeći i otići. Bilo je teških dana i u klubu, ali sport donosi više lijepog. Ipak, bilo je više lijepog - ističe najbolja košarkašica Republike Srpske, koja očekuje bolje dane.

- Jeste žalosno kada kažeš najbolja košarkašica, a ovakvi uslovi, ali takva je realnost. Teško je vrijeme, ali sve prođe. Ipak sam već 11 godina tu i košarka je ono što volim da radim i ne može se lako ostaviti.

U Mladom Krajišniku je prošla sve selekcije i stigla do kapitenske trake u prvom timu, poodavno. Za sve to vrijeme bilo je nagrada i pehara, a Milica izdvaja najdraži.

- Moram reći da je to bila prošle sezone titula prvaka BiH, to je nešto najbolje što mi se desilo, moja prva titula, nešto najdraže. Pored svega, svih problema, ipak, je uspjeh da budemo prvaci, valjda i to nešto znači - istakla je Milica Deura, dodajući da i ova neizvjesnost može ponekad i da slomi.

- Svakako nije lako kad se čeka, a ne znaš šta će biti, mučiš se, nadaš se nečemu boljem - kaže je Milica Deura.

FOKUS

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.