Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, January 31 2023 @ 02:25 pm UTC

FUDBAL: Bogunović i Pavićević na meti Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    544
Fudbaler Partizana Miloš Bogunović i napadač Slobode Point Sevojno Marko Pavićević nalaze se na listi želja banjalučkog Borca. ©ampion Premijer lige BiH traži pojačanja za okršaje protiv Makabija iz Haife u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u sljedećih nekoliko dana trebalo bi da budu potpisani i ugovori. Pored Bogunovića i Pavićevića ima još nekih imena koja su interesantna Banjalučanima.

- Još uvijek nismo dogovorili ništa. Imamo određena razmišljanja, očekujemo da do 7. jula, kada je rok za prijavu ekipe u UEFA, kompletiramo naše redove i znatno ih ojačamo - rekao je sportski direktor Borca Darko Ljubojević.

Bez obzira što je Makabi iz Haife poražen i u drugom prijateljskom susretu u Austriji i opet nije postigao pogodak u stručnom štabu Borca i dalje s mnogo opreza prilaze predstojećim mečevima sa izraelskim šampionom.

Makabi je izgubio od ©ahtjora iz Donjecka 0:2, a utakmicu je posmatrao šef stručnog štaba Borca Zvezdan Cvetković, zajedno sa saradnicima Slobodanom Starčevićem, Miloradom Bilbijom i Radovanom Gajićem. Njegovi utisci su sljedeći:

- Vidio sam da trener Eliša Levi forsira dva nova igrača, Buljata i Taota koji su ovog ljeta došli u Makabi, kojima je i u drugoj utakmici dao svih 90 minuta. Primijetio sam sve vrline i mane izraelskog šampiona. Bez obzira na još jedan poraz bez postignutog gola smatram da je Makabi i dalje odlična ekipa i biće teško protiv njega u kvalifikacijama za Ligu šampiona - istakao je Cvetković.

Strateg Banjalučana je istakao da je viđenje skauta Milorada Bilbije, koji je u Austriji gledao poraz Makabija od Rapida (Bukurešt) 0:1 identično kada je u pitanju "snimanje" rivala.

- Radi se o jakom protivniku protiv kojeg ćemo nastojati da iskoristimo svoje šanse. Niko nije nepobjediv. Ono što sam primijetio je da Makabi ima problem na otvaranju utakmice i drugog poluvremena jer je golove primio u 15, 5. i 56. minutu, znači u uvodnim trenucima, prije meča i poslije pauze. Ipak, ovo su samo prijateljske utakmice u kojima su rezultati u drugom planu - rekao je šef struke "crveno-plavih".

Predstavnici Makabija iz Haife sinoć su na Zlatiboru gledali prijateljski meč između Borca i šampiona Crne Gore Mogrena. Saradnici trenera Eliše Levija su prije dolaska u Srbiju posjetili Banjaluku i Gradski stadion. Njima je domaćin bio direktor šampiona BiH Radmilo ©ipovac.

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.