Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, August 19 2022 @ 01:40 am UTC

KAJAK/KANU: Pripreme protiču po planu

  • Contributed by:
  • Views:
    495
Još 22 dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u kajaku i kanuu u disciplini slalom za juniore i seniore do 23 godine koje će biti održano na rijeci Vrbas u Banjaluci.
Pripreme za sada protiču po planu, a domaćini očekuju perfektno organizovano takmičenje. Očekuje se dolazak više od hiljadu takmičara. Neki poput Slovaka, Britanaca, Poljaka, Hrvata i Rusa već su boravili u Banjaluci pripremajući se za Evropsko prvenstvo. Prezadovoljni su uslovima i gradom.

Planirani budžet prvenstva je 445 hiljada maraka, a do sada je prikupljeno 318 hiljada maraka. Veliku pomoć i finansijsku i organizacionu dali su Vlada RS i Gradska uprava. Savjet ministara BiH, odnosno, Ministarstvo civilnih poslova i komunikacija BiH još uvijek nije odgovorilo na zahtjev organizatora da finansijski pomognu ovo takmičenje.

Ovo takmičenje trebalo bi da doprinese daljnjoj afirmaciji Banjaluke i Republike Srpske, a organizatori očekuju da će Banjaluka kroz smještajni kapacitet i ostale sadržaje zaraditi oko 2,5 miliona maraka.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.