Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, July 12 2024 @ 10:12 am UTC

BOKS: Promovisana nova Uprava BK Slavija

  • Contributed by:
  • Views:
    1,558
Bokserski klub Slavija dobio je novo rukovodstvo na čelu sa Daliborom Petkovićem, koji će obavljati funkciju predsjednika Upravnog odobra, a kao prvi zadatak Petković je postavio rješenje nesuglasica sa BS RS i BS BiH. "®elimo ponovo da budemo u dobrim odnosima sa savezima i to će biti prvi zadatak novog upravnog odbora", rekao je Petković.

Nekadašnji bokser BK Slavije ističe da će svi u klubu raditi na povratku trofejnog kolektiva na stare staze slave.

"®elja svih nas koji volimo Slaviju je da ona što prije postane sportski gigant kakav je nekada bila. Zato moramo što prije riješiti sve nesuglasice sa Sarajevom i tako omogućiti našim takmičarima da se nesmetano takmiče", jasan je Petković.

Funkciju direktora kluba obavljaće Danko Stanišić koji je kazao da se mora poraditi na poboljšanju uslova u kojima trenutno rade bokseri banjalučkog kluba.

"Velika je čast, ali i obaveza biti na čelu ovako velikog kluba kao što je Slavija, ali vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje. Prvo što moramo uraditi je da našim bokserima omogućimo sve što im je potrebno. Imamo u planu da povećamo hranarine, koje su nepromijenje već dugi niz godina, ali i da nabavimo novu sportsku opremu. Vjerujem da ćemo u tome veoma brzo uspjeti i da će Slavija uskoro početi da bilježi vrednije rezultate", izjavio je Stanišić.

Mjesto u novom upravnom odboru BK Slavija zazeo je i Mane Popović, koji je nekada obavljao funkciju direktora.

Bokseri Slavije učestovaće na pojedinačnom prvenstvu, koje će se od danas pa do nedjelje održati u Bihaću, a predstavljaće ih pet boksera. Na takmičenje će putovati Mario Aleksić (kategorija do 60 kilograma), Stevo Zolak (do 64 kg), Danijel Topalović (do 75 kg), kapiten Darko Kučuk (do 81 kg) i Marko čolić (do 91 kg), a predvodiće ih treneri Mirko Jokić i Vlado Railić. četvrtfinalni mečevi na programu su danas (18 časova), polufinale je u istom terminu u subotu, a finale je zakazano za nedjelju od 11 časova.

NEZAVISNE NOVINE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.