Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, April 19 2024 @ 02:43 pm UTC

MOI: Finale u malom fudbalu 2011

  • Contributed by:
  • Views:
    1,282
Ovog vikenda održano je finalno takmičenje Malih olimpijskih igara RS u malom fudbalu.
Pobjednici su ekipe Osnovne škole "Sveti Sava" iz Broda i ekipa Srednjoškolskog centra "Vuk Karadžić" iz Lopara.
Učešće na turniru, koje je održano u milićkoj sportskoj dvorani uzelo je 12 ekipa, po šest u obje konkurencije. Najbolji među osnovcima bili su učenici O© Sveti Sava iz Broda koji su rezultatom 4:0 savladali ekipu Osnovne škole Miloš Dujić iz čelinca. Učenik Bojan đorđić iz Broda proglašen je za najobljeg igrača u konkureniji osnovaca.

-Odigrali smo četiri utakmice i sve smo pobijedili I to ubjedljivo -KOLIKO SI TI POGODAKA POSTIGAONisam više brojao, U OVOJ FINALNOJ - Dva ja mislim-kaže Bojan đorđić, O© Sveti Sava Brod.

Među srednjoškolcima nabolji su bili učenici Srednjoškolskog centra Vuk Karadžić iz Lopara koji su golom Darka Mitrovića - najboljeg fudbalera u kategoriji srednjoškolaca, savladali ekipu Srednjoškolskog centra iz čelinca.

-Konkurenicja je bila jaka, rezultati su to i dokazali, jedan razlike dva se pobjeđivalo, ali zadovoljan sam skroz-kaže Darko Mitrović, S©C Vuk Karadžić Lopare

Organizovanje Malih olimpijskih igrara u Milićima podržali su resorno ministarstvo i lokalna uprava.

-Svake godine su sve kvklitetnije, sve masovnije. Nama je cilj da popularišemo sport u ovako mlaim sredinama kao što su to Milići--kaže Gorica Bilak, viša stručna saradnica za školski sport u Ministarstvu za porodicu, omladinu i sport RS

-čini mi se da je to od otvaranja naše nove sportske dvorane I najveća sportska manifestacija ovog tipa -kaže ®ivojin Jurošević, načelnik opštine Milići.

Najboljim ekipama pehare i diplome za postignuti uspjeh uručili su koordinator Malih olimpijskih igara za regiju Semberija Irina Kolesnik-Manojlović i direktor S©C "Milutin Milanković" iz Milića Radomir Madžarević.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.