Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:21 pm UTC

FUDBAL: Borac tužio Vojvodinu

  • Contributed by:
  • Views:
    623
Uprava banjalučkog kluba Borac uputila je u UEFA tužbu protiv novosadske Vojvodine zbog neizmirenih dugovanja za transfer Nemanje Bilbije. Poslije nekoliko neuspjelih pokušaja dogovora sa novosadskim klubom o izmirenju duga od 40.000 evra za transfer Bilbije iz Borca u Vojvodinu, čelnici banjalučkog kluba podnijeli su tužbu, prvo nadležnim organima u BiH, a zatim i Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA).

"Slučaj je prošao svu potrebnu proceduru pred Fudbalskim savezom BiH i upućena je tužba u UEFA. Uplatili smo potrebnu taksu od 2.000 švajcarskih franaka i sada očekujemo odluku UEFA koja je pokrenula postupak", izjavio je direktor Borca Radmilo ©ipovac.

Mladi napadač prešao je u Vojvodinu iz banjalučkog Borca u februaru 2009. godine u transferu vrijednom 100.000 evra, ali je novosadski klub Banjalučanima uplatio samo 60.000 evra.

"Obraćali smo se nekoliko puta Vojvodini sa zahtjevom da se isplati preostalih 40.000 evra, dobijali smo razna obećanja, ali nismo uspjeli da postignemo dogovor i dobijemo novac. ®ao nam je što smo došli u ovu situaciju, ali ljudi u FK Vojvodina mora da budu svjesni da nam duguju novac i da moraju da ga plate", istakao je ©ipovac.

NEZAVISNE NOVINE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.