Who's Online

Guest Users: 9

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, February 08 2023 @ 11:04 pm UTC

FUDBAL: Zvezda i Partizan u Banjaluci ?

  • Contributed by:
  • Views:
    457
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponudio je Partizanu i Crvenoj zvezdi da se ubuduće jednom godišnje sastaju u Banjaluci u Superkupu. Ovu informaciju objavili su beogradski mediji, koji prenose da su u taborima vječitih rivala prilično su zagrijani za ovu ideju, samo je ostalo da se dogovore o terminu - da li će to biti pred početak sezone ili po završetku nacionalnog takmičenja.

Ipak, ponuda važi samo za dva najveća kluba u Srbiji, tako da bez obzira na to ko bude osvajao srpski šampionat i Kup, Partizan i Zvezda bi trebalo jednom godišnje da se sastaju u Banjaluci.

Podsjećanja radi, crno-bijeli su još ranije odbili sličan prijedlog o tome da igraju sa Crvenom zvezdom u Beču, a tokom prethodne dvije godine bilo je priče o tome da bi ekipe iz Humske i Ljutice Bogdana mogle da igraju pred srpskim iseljenicima u Australiji ili Kanadi.

“Ovog puta, za razliku od prethodnih pokušaja, umesto estradnih menadžera organizaciju bi na sebe preuzeo najuticajniji političar Republike Srpske Milorad Dodik, tako da će na radost večitih Partizan i Crvena zvezda gotovo sigurno igrati u Banjaluci”, pišu beogradski mediji.

U razgovoru za medije, prvi čovjek Partizana Dragan đurić nije odbacio mogućnost da se Superkup Srbije ubuduće igra u Banjaluci.

“Ne mogu još ništa da vam kažem. čućemo se uskoro pa ću tek onda moći da vam dam komentar”, izjavio je đurić.

S druge strane, iz Zvezde poručuju da još čekaju zvanični poziv.

NEZAVISNE NOVINE