Who's Online

Guest Users: 14

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 12:12 am UTC

VATERPOLO: Banjaluka prvak RS kod pionira

  • Contributed by:
  • Views:
    1,093
Mlađi pioniri Vaterpolo kluba Banja Luka pobjednici su Prvenstva Republike Srpske. Oni su u finalu rezultatom 7:4 savladali ekipu Studenta, takođe iz ovog grada. U kategoriji starijih pionira odigrano je prvo kolo Prvenstva, a snage su odmjerile iste ekipe. Banja Luka je deklasirala rivala 24:0. - Ovaj susret je pokazao da u Banjoj Luci postoji interes za bavljenje ovim sportom i da se ovom uzrastu mora posvetiti mnogo više pažnje nego što je to bio slučaj do sada. Susret u kategoriji starijih pionira odigran je kao prvo kolo i to između VK Banja Luka i VK Student. U ovoj kategoriji je prijavljena i ekipa VK Fortuna, koja će se u narednom meču sastati sa Studentom. Bili smo nadmoćni u svakom segmentu igre i bukvalno smo protivnika potopili. Sve pohvale našim pionirima koji su i ovoga puta pokazali da vetrpolo sport u gradu na Vrbasu ima budućnost - rekao je trener Vaterpolo kluba Banja Luka, Slobodan Grahovac.

Grahovac dodaje da kada se jedna utakmica u bilo kojem sportu okonča bez postignutog gola s jedne od strana, onda to sigurno znači koliko je jedan klub superiorniji i kvalitetniji u odnosu na drugi.

- Kada se meč završi 24:0 I to po četvrtinama 4:0, 4:0, 8:0, 8:0, onda je jasno da je rezultat mjerilo koliko se u ovom klubu marljivo radi i koliko se posvećuje pažnja mlađem uzrastu. Ovo je perspektivna ekipa s kojom treba još mnogo da se radi, a za budućnost ovog sporta Srpska i Banja Luka ne treba da brinu.


BANJA LUKA - STUDENT 7:4

(3:0, 0:2, 2:1, 2:1)

Banja Luka: Runić, Poljak 2, Milanko, Trapara 1, Gabež, Milić, Tolimir, Trbić, Maletić, Guduraš, ©ušnjar 2, Stoisavljević, Borenović, Petković 2, Jovanić. Trener: Slobodan Grahovac.

Student: Ignjatić, Rastko, Grubiša 2, Macan 1, Jovičić, Simić 1, A. Pavlica, N. Pavlica, Radivojević. Trener: Predrag Burgić.

FOKUS

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.