Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:57 pm UTC

KO©ARKA: Pobjeda protiv Mladosti, Jovanoviću posljednji meč

  • Contributed by:
  • Views:
    662
Pobjeda Borac Nektara u derbiju 11. kola, protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada. Borac je slavio 85-78. U prvoj četvrtini izjednačena borba. Pivari su je dobili 20-19. Ispostavilo se da je u ovom meču ključna bila druga četvrtina koja je pripala domaćinu 30-20. Na odmor se otišlo sa vođstvom Borca 50-39. U nastavku ipak bolja igra gostiju u odbrani. Ali nije se to bitnije odrazilo na rezultat. Treću četvrtinu gosti su dobili 17-16, a četvrtu 22-19 ali to je bilo dovoljno da se samo ublaži poraz.
Jedan od boljih na ovom meču bio je Zlatko Jovanović sa 14 poena od čega 3 trojke. Ovo je možda bio i posljednji nastup Jovanovića u Borcu jer će prema posljednjim, ali nepotvrđenim informacijama, košarku nastaviti da igra u Iranu, u klubu koji trenira Vlade đurović.

Najefikasniji na susretu bio je Vranješ sa 25 poena, od čega 4 trojke, a kod gostiju istali su se đuranović sa 21 i Velimirović sa 20 poena.

Ovo je bila sedma pobjeda Banjalučana koji su uz tri poraza u vrhu tabele. Mladost ima jednu pobjedu više. U narednom kolu Pivari u utorak igraju protiv Hercegovca u Bileći.
BORAC NEKTAR: Tošić 17, Jovanović 14, Vranješ 25, Kostadinović, ©turanović 4, Jagodić Kuridža 8, Blanuša 5, Jocović 8, Pavlović, Lončar, Ivić, Trikić 4
MLADOST MG: Pekez, Ivanić 12, Avdibegović 2, đuranović 21, Milošević 6, Komatina 13, Delić, Vidović, Kezić 4, Velimirović 20, Radanović
  • KO©ARKA: Pobjeda protiv Mladosti, Jovanoviću posljednji meč
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.