Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:32 pm UTC

RUKOMET: Tesko protiv Gorazda

  • Contributed by:
  • Views:
    615
Rukometaši Borca m:tel vratili su se na trijumfalni put, pošto su u odgođenom meču devetog kola Premijer lige BiH savladali Goražde sa 23:22. A kao što rezultat govori, "crveno-plavi" su morali dobro da se namuče kako bi na svoj konto upisali nove bodove, protiv ekipe koja se u "Boriku" još jednom pokazala kao tvrd orah.
Već na startu bilo je jasno da gosti nisu došli sa bijelom zastavom. Predvođeno golmanom Adamom Savićem Goražde je vodilo 5:2 u osmom, te 8:5 u 15. minutu, nakon čega su Banjalučani, koji su bili lišeni usluga prehlađenog Vladimira Vranješa, dodali gas i serijom 5:0 preokrenuli situaciju.
Na odmoru je četa Dragana Markovića imala 14:11, a u 42. minutu i 19:15. No, gosti se nisu predavali. Na krilima odličnog Savića do 53. minuta su izjednačili na 19:19, a u 57. minutu i poveli 21:20. Ipak, junak Borca Mirko Mikić "vezao" je tri gola, vratio prednost na stranu svog tima, te spriječio senzaciju.
- Ovo je naša najlošija utakmica od kada sam trener. Stigao nas je umor, zbog čega sam malo rasporedio snage, što nas je moglo skupo koštati. Loše smo stajali na golu, povrijedio nam se i Mario Blažević, a i realizacija je bila slaba. Na kraju, pišu se samo bodovi, a jedino pozitivno je što smo iz loše igre došli do pobjede. Ovo će nas otrijezniti pred Gračanicu i Izviđač - rekao je strateg našeg tima Dragan Marković.
Borac m:tel 23 (14)-Goražde 22 (11)

DVORANA: "Borik" u Banjaluci. Gledalaca: 400. Sudije: Predrag Dejanović, Elvis Marčetić (Prijedor). Sedmerci: Borac m:tel 10 (5), Goražde 6 (4). Isključenja: Borac m:tel 2, Goražde 14 minuta. Crveni karton: Nedim Halilović (Goražde, diskvalifikacija) u 60. minutu.

BORAC m:tel: Blažević (1 odbrana), Dejanović (7 odbrana, 1 sedmerac), Malić 1, Garić, Pucarević 1, Panić 3, Prskalo 2, Halilbegović, Kulenović, Mikić 5 (2), Trkulja, Sabljić 1, ©ubara, Karačić 1, Ilić, Melić 9 (3). Trener: Dragan Marković.

GORA®DE: Savić (19 odbrana, 3 sedmerca), đananović, Bukva, Biljaka 7, Martić 4, Građan, Glavonjić 1, Jamak, Bezdrob, đedović 5 (1), Marić, Delić 4 (1), Fidalić, Halilović 1, ®iga, Grbić. Trener: Milanko Savčić.

http://RKBORAC.RS.BA

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.