Who's Online

Guest Users: 7

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, February 08 2023 @ 11:46 pm UTC

RUKOMET: Poraz u regionalnoj ligi

  • Contributed by:
  • Views:
    494
Rukometašice Borca zabilježile su peti poraz u regionalnoj ligi. Bolje od bh. šampionki u subotu su u Pljevljima bile rukometašice Bisera koje su u meču 4. kola slavile sa 33:23 (18:13). U timu Borca su se u listu strijelaca upisale samo Dragana Knežević, koja je postigla devet golova, te Armina Marić i Maja Prusina, koje su zabilježile po sedam golova. Najbolje u domaćem timu bile su Biljana Pavićević (7), Ivana Stojanović (7) i Ivana Mujović (6).

"U Pljevljima smo igrali bez Marijane Bogojević, koja je veče prije u utakmici bh. lige protiv Goražda dobila neugodan udarac u butni mišić, i bez Tanje Kekić, koja je na toj utakmici obnovila povredu skočnog zgloba, dok je Renata Rajilić zbog stomačnih problema igrala samo prvih desetak minuta. Izostankom tri igračice iz prve postave nismo ravnopravno mogli da se suprotstavimo ekipi Bisera, iako smo sredinom drugog dijela smanjili zaostatak na četiri gola. Igračice su imale šansu da naprave nešto više, ali nismo uspjeli. Ne mogu reći da sam nezadovoljan, iako je poraz visok, jer su mlađe igračice dobile šansu i osjetile atmosferu", izjavio je Rade Unčanin, trener Borca, koji je iz pet utakmica zabilježio pet poraza u regionalnom takmičenju.

Unčanin je rekao da je jesen bila dosta naporna i dodao:

"Regionalnu ligu praktično igramo sa sedam ili osam igračica. Uz opterećenost povredama i putovanjima to predstavlja problem. Ipak, vjerujem da ćemo biti kompletni za dvije sedmice kada ćemo igrati protiv Zrinjskog u Mostaru i da ćemo zabilježiti pobjedu u posljednjem kolu jesenjeg dijela bh. prvenstva."

Banjalučanke su u narednom, desetom, kolu bh. lige slobodne.

NEZAVISNE NOVINE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.