Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 02:05 am UTC

FUDBAL: Bsk traži pobjedu

  • Contributed by:
  • Views:
    621
Pobjeda u subotnjem meču s Kozarom jedini je izbor za fudbalere BSK-a koji se nalaze u nezavindom položaju na prvenstvenoj tabeli. Tim sa "čaira" je u dosadašnja četiri kola osvojio svega tri boda i trenutno je posljednji na tabeli, a uoči megdana sa starim rivalom iz Gradiške, Zoran Dragišić, kormilar "plavih" očekuje pun pogodak. - Pred nama je imperativ pobjede, dobro smo se spremili za duel s Kozarom i nadamo se dobrom rezultatu. Sigurno je da ćemo imati problema s terenom koji je pod vodom, tako da se ne može očekivati bogzna kakva igra. Mi smo kompletni i to je još jedan razlog što se nadamo trijumfu koji nam je prijeko potreban - rekao je Zoran Dragišić, kormilar BSK-a.

S druge strane gradiški prvoligaš u Banju Luku dolazi u sasvim drugom raspoloženju. Mladi tim Vinka Marinovića ove jeseni igra u dobroj formi i želja je da stadion "čaire" napuste uzdignute glave.

- Očekuje nas teška serija od tri utakmice. Prvo dva vezana gostovanja, u Banjoj Luci, a potom i u Novom Gradu, pa domaćinstvo Modriča Maksimi. Ukoliko želimo ostati u vrhu potrebno je negdje sa strane da se vratimo neporaženi. Očekujem dobru utakmicu, u kojo će sasvim sigurno biti prilike za nadigravanje. BSK ima mladu ekipu, imaće silnu želju da nas pobijede, ali imamo i mi svoje adute - istakao je Vinko Marinović, šef Stručnog štaba Kozare.

Prvoligaš iz grada na Savi u ovom duelu neće moći računati na usluge Nemanje Stančića, koji ima povredu butnog mišića, te Ognjena Gnjatića zbog parnih žutih kartona.

FOKUS

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.