Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 01:37 am UTC

RUKOMET: Budućnost u Banjaluci

  • Contributed by:
  • Views:
    610
Rukometašice banjolučkog Borca, višestruke šampionke i pobjednice Kupa BiH, večeras od 20 časova igraju meč trećeg kola Regionalne lige. U goste našim šampionkama stiže pobjednik Regionalne lige, Budućnost iz Podgorice. - Mi i ekipa Budućnosti trebalo je da igramo nešto kasnije. Ali, ekipa iz Podgorice minulog vikenda učestvovala je na turniru u Koprivnici i po povratku kući doći će u Banju Luku - rekao je direktor Borca, Ranko Gligorić.

Na svakom koraku može se čuti da je ekipa Budućnosti u odnosu na Borac mnogo jača u svim segmentima, igračkom, finansijskom, organizacionom...

- Suvišno je govoriti bilo šta o našem rivalu. Dovoljno je samo da kažem da su Podgoričanke osvojile Kup pobjednika kupova i da je u njihove redove došla najbolja igračica svijeta, lijevi bek, Bojana Popović - rekla je prvotimka Borca Tanja Kekić.

Rukometašice Borca u prvom kolu Regionalne lige pružile su jak otpor renomiranoj ekipi Hipo Nideresterajh, ali su poražene rezultatom 20:30.

- Kada vam u goste dolazi jaka ekipa kao što je Budućnost nezahvalno je bilo šta prognozirati. Obećavam, u svoje ime i ime saigračica da na parket "Borika" nećemo istrčati s bijelom zastavom. Naprotiv, favorizovanoj ekipi Budućnosti pružićemo jak otpor - istakla je Kekićeva.

Dolazak ekipe iz Podgorice još jedna je prilika da ljubitelji rukometa u Banjoj Luci na djelu vide vrhunske igračice.

FOKUS

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.