Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 03:57 am UTC

FUDBAL: Maletić do kraja sezone u Borcu

  • Contributed by:
  • Views:
    741
Nekadasnji prvotimac banjaluckog Borca Darko Maletic novo je pojacanje "crveno-plavih" za iskusena do kraja sezone, potvrdio je sportski direktor kluba iz Platonove ulice Darko Ljubojevic.
- Sa Maleticem smo dogovorili vecinu stvari i preostalo je samo da on stavi svoj potpis na ugovor, sto ocekujemo da ce se desiti tokom dana, a prije odlaska na mini pripreme na Bardacu te ce on putovati sa ostatkom ekipe - izjavio je Lyubojevic.

Maletic je karijeru zapoceo u Borcu, a jos je igrao za Rapid Bec, Publikum Celje, Zenit, Sinik, Partizan te Koblenc koji mu je bio posljednji klub prije povratka u maticnu ekipu.

- Saradnja je dogovorena do kraja sezone iako smo mi htjeli da to bude na duzi period - dodao je Ljubojevic.

Izabranici Vlade Jagodica iskoristice pauzu u Premijer ligi BiH od 14 dana da odrade mini pripreme na Bardaci. Prvu kontrolnu utakmicu trebalo bi da igraju 4. septembra, ali protivnik jos uvijek nije poznat. U opciji su tri kluba: splitski Hajduk, Varteks i Zvijezda iz Gradacca. U zavisnosti od rivala bice odredyen teren na kojem ce igrati. Poslije toga 8. septembra slijedi mec sa Kozarom u Gradisci.

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.