Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 04:39 am UTC

FUDBAL: Ljubojević novi sportski direktor, kazne za pojedince

  • Contributed by:
  • Views:
    637
Prijateljski meč Borca i Vrbasa trebalo je igračima bh. premijerligaša koji nisu igrali u utakmici sa čelikom da pruži novu šansu da izbore svoje mjesto u startnoj postavi, ali to nisu uradili.

Trener Vlado Jagodić bio je vrlo nezadovoljan prikazanom igrom u prvom poluvremenu, koje je Borac izgubio (0:1) od drugoligaša RS da bi na kraju ipak slavio rezultatom 4:1. "Biće kazni za neke igrače, jer ono što su pokazali u prvih 45 minuta je nedopustivo loše. Ovo im jer bila prilika da dokažu da sam se možda prevario, jer nisu igrali u meču sa čelikom, ali oni to nisu dokazali. Ove kontrolne utakmice su bitne za njih, ali to neki nisu ozbiljno shvatili. Fudbaleri koji su igrali prvo poluvrijeme biće kažnjeni, a u dogovoru s Upravom kluba ćemo odrediti i kakve će to sankcije biti", kazao je Jagodić.

U utakmici s Vrbasom nastupio je i Darko Maletić, koji će uskoro potpisati ugovor sa Borcem. Bivši prvotimac kluba sa Gradskog stadion već neko vrijeme trenira sa Banjalučanima nakon što je ovog ljeta otišao iz Koblenca.

Na probi su u Banjaluci Dragan Mihaljević iz Livna, Marijo Darmopil iz Međimurja i Irman Hodžić iz Jedinstva (Bihać). Jedini koji je opravdao očekivanja Jagodića bio je Hodžić.

"Hodžića ćemo pratiti, jer je mladi i vidi se da u njemu ima materijala. Mihaljević i Darmopil se nisu baš pokazali u duelu s Vrbasom i trenutno nam nisu potrebni", dodao je Jagodić.

Pored loše igre, malo brige Jagodiću donijela je i povreda Bojana Petrića, ali ipak se sve dobro završilo. Petrić je prilikom izjednačujućeg gola povrijedio koljeno koje ga je i ranije mučilo, ali nije riječ o težoj povredi i biće spreman za meč sa Slavijom u subotu.

Nakon 5. kola Premijer lige BiH uslijediće sedam dana pauze zbog kvalifikacija za EP, a u Borcu razmatraju da tim negdje otputuje na mini-pripreme.

Posljednja vijest koja stiže sa Gradskog stadiona je da je bivši prvotimac Darko Ljubojević i zvanično imenovan na funkciju sportskog direktora dok je Muhamed Ibrahimbegović Fišer sada Koordinator za sportska pitanja.

Za Borac su u meču s Vrbasom nastupili: Marčetić, Benović, Petrić, Stupar, Petković, Muminović, Sakan, ®arić, Srećo, Maletić, Mihaljević. Još su igrali: Luburić, Dujaković, Vidaković, Hodžić, Darmopil. Stijelci na meču su bili Petković u 35. minutu iz penala za Vrbas te Petrić u 60, Srećo u 62. iz penala, Hodžić u 78, te Srećo u 82. za Borac.

NEZAVISNE NOVINE
  • FUDBAL: Ljubojević novi sportski direktor, kazne za pojedince
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.