Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 02:50 am UTC

TENIS: Nikolini Jović trofej

  • Contributed by:
  • Views:
    1,846
članica Teniskog kluba Meč bol Nikolina Jović i Slovenac, Grega Kokalj, teniser Asa iz Ljubljane pobjednici su Dukat kupa za pionire i pionirke do 12 godina održanog u Banjoj Luci.

Jovićeva je u odlučujućem meču savladala sugrađanku Mariju Jovičić, iz Borca sa 6:1, 6:2. S druge strane Kokalj je u finalu savladao, poslije dosta muke, takođe Slovenca Bejka Lovrenčića iz Nove Gorice sa 6:2, 4:6, 10:4. Pred start Dukat kupa mnogi su kao favorite izdvajali upravo Nikolinu Jović i Grega Kokalja koji su bez većih problema stigli do pehara i vrijednih nagrada koje je obezbijedio generalni sponzor i organizator smotre.

- Pioniri i pionirke koji su se, osim na terenima našeg kluba, takmičili i u Mladosti i Borcu prikazali su odličan tenis kojim bi svi mogli i morali da budemo u potpunosti zadovoljni - rekao je direktor turnira, Zoran Račić.

Na turniru koji je odlično organizovao Meč bol, učestvovala su 52 pionira i 22 pionirke iz cijele BiH i Slovenije.

Rezultati: pioniri, polufinale: Grega Kokalj (As, Ljubljana) - Kerim Subašić (Mladost, Zenica) 6:1, 6:2, Nejk Lovrenčić (Nova Gorica) - Ognjen Tešić (Banja Luka) 6:3, 2:6, 10:2, finale: Grega Kokalj - Nejk Lovrenčić 6:2, 4:6, 10:4, pionirke, polufinale: Marija Jovičić (Borac, Banja Luka) - Nikolina Vrućan (As, Bijeljina) 6:0, 6:1, Nikolina Jović (Meč bol, Banja Luka) - Dragana Radišić (Sloboda, Novi Grad) 6:0, 6:0, finale: Nikolina Jović - Marija Jovičić 6:1, 6:2.

Meč bol je sedam dana ranije bio domaćin i takmičenja za mlađe pionire koje je takođe okupilo veliki broj teniskih nada iz BiH i zemalja u okruženju.

FOKUS

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.