Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 03:12 am UTC

RUKOMET: Zadovoljstvo nastupima u Njemačkoj

  • Contributed by:
  • Views:
    638
Rukometaši Borac M:Tela vratili su se u nedjelju ujutro u Banjaluku. Banjalučani su prethodnih sedam dana proveli u Njemačkoj, gdje su učestvovali na ©parkasen kupu, a trener Dragan Marković kaže da je zadovoljan urađenim na mini-pripremama. "Umor nas je stigao od puta i napornog rada, pa sam igračima dao dva dana slobodno da malo napune baterije", kaže kaže strateg "crveno-plave" čete i nastavlja:

"Odlazak u Njemačku bio je pravi potez. ®estoko smo trenirali, imali dvije jake provjere, a jedino žalim što nismo uspjeli da odigramo prijateljsku utakmicu sa Veclarom".

Susreti protiv Gensungena (35:31) i Melsungena (17:22) na tradicionalnoj rukometnoj smotri pokazali su Markoviću u kojem pravcu treba da ide.

"Vidio sam dosta dobrih, ali i onih stvari na kojima moramo još mnogo da radimo. Najviše pažnje moraćemo da posvetimo fizičkoj spremi igrača", smatra Marković.

Od utorka će "crveno-plavi" nastaviti s treninzima u "Boriku", a onda slijedi kontrolni susret sa Ormožom, nastup na turniru "Banjaluka kup 2010", te smotri u Goraždu.

"Imamo posla na pretek, ali sve je lako uz dobru atmosferu na treninzima. Pred nama su brojne prepreke, veće i manje, na domaćoj i međunarodnoj sceni, i ako ne budemo disali istim plućima teško ćemo ih preskočiti. Za sada je sve kako treba i samo tako da ostane", zaključio je Dragan Marković.
Trofej Veclaru

Pobjednik ©parkasen kupa je njemački Veclar. Ekipa na čijoj klupi je nekada sjedio Dragan Marković, a dres s uspjehom nosio bivši Borčev igrač Nebojša Golić, deklasirala je u finalu rumunsku Kostancu sa 27:16. Prethodno, u polufinalu, Veclar je bio bolji od Libeka (26:24), dok je Kostanca savladala Melsungen (30:29).

NEZAVISNE NOVINE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.