Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 04:55 am UTC

FUDBAL: I u narednim mečevima za gol više

  • Contributed by:
  • Views:
    623
Ovo je tek početak nove igre Borca. Kao što sam već ranije rekao, igraćemo ofanzivno i u svakom meču idemo da postignemo gol više, rekao je Vlado Jagodić, trener Borca, nakon pobjede protiv Drine u Zvorniku (2:0). Ovo je bila prva utakmica koju je Jagodić vodio s klupe Borca nakon što je naslijedio Zorana Marića i svoj debi začinio je gostujućim trijumfom.

"Posljednja tri dana prije utakmice proveo sam u razgovoru sa igračima ubjeđujući ih da možemo da dođemo do trijumfa. Mislim da sam u tome uspio. Moram da ih pohvalim pošto su ispoštovali sve dogovore iz svlačionice i uspjeh nije mogao da izostane", izjavio je Jagodić i dodao:

"Igrali smo protiv ekipe koja nije izgubila u posljednjih 18 mečeva i moram da budem zadovoljan rezultatom. Pobjeda nam je bila u prvom planu i to smo uspjeli i da ostvarimo."

Bez obzira na trijumf Jagodić loptu spušta na zemlju i tvrdi da ima još dosta da se radi jer ovo je tek početak prvenstva.

"Nema dizanja glave nego se okrećemo meču protiv Veleža. Igrači moraju da shvate da je ovo samo mali pomak i da možemo još bolje da igramo. Sve protivnike cijenimo, ali moram da naglasim da u Zvorniku nismo ništa napravili ukoliko ne pobijedimo Velež na Gradskom stadionu", istakao je Jagodić.

On ipak nije bio zadovoljan igrom tokom čitavog meča protiv Drine. Prema njegovim riječima, prvo poluvrijeme je moglo mnogo bolje da se odigra, dok je drugi period igre bio mnogo bolji.

"Nisam zadovoljan ofanzivnim dijelom i posjedom lopte u prvom poluvremenu. Viđena je čvrsta igra i obje ekipe su po šutevima i prilikama bile podjednake. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje i ulaskom Mikića bili smo mnogo opasniji. Od trenutka kada je Stajić postigao pogodak igrali smo mnogo lakše i tečnije i ni na trenutak mi nije palo na pamet da branimo rezultat. U finišu meča uspjeli smo da postignemo još jedan pogodak i tako kaznimo njihovu slabu igru u odbrani", rekao je Jagodić i dodao:

"Moram istaći da smo u finišu meča imali veoma teške uslove za igru. Prolom oblaka otežavao je igru objema ekipama i to se moglo jasno vidjeti. ®elim da pohvalim naše navijače koji su i u takvim uslovima bodrili ekipu do posljednjeg sudijskog zvižduka. To mi ulijeva samopouzdanje i nadu da ćemo uspjeti da vratimo navijače na tribine."

Jagodić je još jednom istakao da ima viška igračkog kadra, ali da će tek nakon analize odlučiti o sudbini pojedinih starosjedilaca.

"Moram još da razgovaram s pojedinim igračima pošto smatram da mogu da pruže mnogo bolje partije. Od rada na treninzima i zalaganja na mečevima zavisiće njihova sudbina na Gradskom stadionu. Svi igrači moraju da budu svjesni toga da nema nezamjenljivih", zaključio je Jagodić.
Miroslav Milanović

®ao mi je što sjajnu zvorničku publiku nismo obradovali, ali Borac je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas, te ćemo priliku za osvajanje prvih domaćih bodova tražiti u nekom od narednih kola.

NEZAVISNE NOVINE