Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 05:11 am UTC

ODBOJKA: Vladimir Grbić boravio u Banjaluci

  • Contributed by:
  • Views:
    868
Od 11. do 15. avgusta avgusta u Banjaluci će biti održano Balkansko prvenstvo za odbojkašice u juniorskoj konkurenciji. Promoter ovog takmičenja je proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić.
Nekada najbolji odbojkaš svijeta, Vladimir Grbić, prvi put u životu je u Banjaluci. Kao član Komisije za razvoj i promociju odbojke u Svjetskoj odbojkaškoj federaciji promoviše Balkansko prvenstvo za juniorke.

Na Balkanijadi će učestvovati devet reprezentacija podijeljenih u tri grupe. Bosna i Hercegovina je u grupi B sa Grčkom i Makedonijom. I Vladimir Grbić ima svoje favorite. To su prije svega odbojka i druženje.

Proslavljeni srpski odbojkaš je i potpredsjednik Odbojkaškog saveza Srbije. Vjeruje u srpske reprezentativce na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Smatra da će mladićima mnogo pomoći povratak Nikole Grbića i Ivana Miljkovića.


Vladimir Grbić posjetu Banjaluci završiće sastankom sa ministrom za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS Prokom Dragosavljević u vezi formiranja odbojkaških kampova u Srpskoj.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.