Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 05:10 am UTC

RUKOMET: Zadovoljstvo u Borcu

  • Contributed by:
  • Views:
    683
Obavjestili smo Vas o rezultatu rukometaša Borca protiv Melcungena. Pobijedio je njemački Bundesligaš 22-17 ali su u Borcu bili zadovoljni igrom. Prenosimo razmišljanja trenera Borca, Dragana Markovića. "Odigrali smo veoma dobro u duelu sa Melsungenom. Pružio sam šansu svim igračima da se pokažu u ovom meču I oni su to znali da iskoriste. Borbenost je bila na nivou, a sama činjenica da smo u ovoj fazi priprema bili u egalu sa Bundesligašem do 50 minute dovoljno govori. Momci polako prihvataju moje sugestije tako da očekujem da ćemo i dalje napredovati kroz prijateljske utakmice", istakao je Marković za Sportsport.ba.

Ekipa Borca je nakon turnira otputovala u Wetzlar gde će odraditi trening, a danas će dogovoriti još jednu provjeru, a mogući protivnik je Balingen.

"Zbog problema sa vizama željeli smo da imamo što više provjera u Njemačkoj pa ćemo danas odigrati još jedan meč u Wetzaru a sigurno je da ćemo naći kvalitetnog protivnika. Ono što je jasno da smo na ovom turniru ostavili veoma dobar utisak. Domaćin nas je već pozvao za narednu sezonu i istakli su kako su zadovoljni kako našim patrijama tako i ponašanjem igrača tokom turnira. Borac se na kvalitetan način predstavio publici ovde i to se u Njemačkoj itekako cijeni", dodao je na kraju za Sportsport.ba Dragan Marković.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.