Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 03:06 am UTC

FUDBAL: Trivunović novi kapiten, Jagodić se zahvalio Jandriću

  • Contributed by:
  • Views:
    676
Pred Vladom Jagodićem, novim šefom stručnog štaba Borca, veliki je posao. Odmah po preuzimanju nove dužnosti povratnik na kormilo "crveno-plavih" počeo je da redukuje igrački kadar, koji je, po njegovom mišljenju, glomazan.

- Trenutno imamo višak igrača, a po meni, za jesenju polusezonu su nam neophodna 22 igrača i tri golmana. Nažalost, već sam morao da donesem jednu bolnu odluku, a to je da upoznam dosadašnjeg kapitena Olivera Jandrića da ne računam više na njega. Novi kapiten je Vule Trivunović, a njegovi zamjenici Draško ®arić i Boris Raspudić. ®elim igrače koji se uklapaju u moje vizije i sistem rada - rekao je Jagodić.

Jandrić ima ugovor sa klubom na još jednu godinu i ostaće na Gradskom stadionu u nekoj drugoj ulozi. Juče nije imao nikakav komentar.

Mnogo vremena za velike analize nema, svjestan je toga i novi kormilar Banjalučana, jer je meč protiv Drine u Zvorniku već u subotu.

- Ono na čemu maksimalno radim je povratak pozitivne atmosfere u ekipu i nemam vremena za neke sporedne stvari koje mi oduzimaju energiju. Jednostavno, želim borce na terenu koji će u svakoj utakmici znojem i krvlju da natapaju dres i za koje je klupski grb svetinja. Još sagledavam stvarno stanje, ali, nažalost, biće još onih kojima ću morati da se zahvalim na saradnji - kazao je Jagodić.

Dodatni problem pričinjava povreda mladog Petra Kunića.

- Uz Sinišu Dujakovića, Kunić je jedan od naših najkvalitetnijih mladih igrača. U budućnosti želimo da se oslonimo na mlade snage. Pred nama su veliki izazovi. Ne plašimo ih se. Optimista sam u svakom pogledu - istakao je trener "crveno-plavih".
Darko Maletić

Već nekoliko dana Darko Maletić, bivši igrač Borca, Rapida Beč, Publikuma, Zenita i Partizana, trenira sa fudbalerima Borca. Trener Jagodić izuzetno dobro poznaje njegove kvalitete i postoji mogućnost da on obuče crveno-plavi dres.

- Kvaliteti Maletića nisu sporni. On je trenirao sa igračima Borca i prije mog dolaska, tako da je to zatečeno stanje. Maletić ima dogovor sa upravom kluba, do polovine avgusta treba da se izjasni da li ostaje ili ide u inostranstvo - kazao je Jagodić.

GLAS SRPSKE
  • FUDBAL: Trivunović novi kapiten, Jagodić se zahvalio Jandriću
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.