Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 05:02 am UTC

FUDBAL: Jagodić se obratio novinarima

  • Contributed by:
  • Views:
    644
Kvalitet igrača sigurno postoji, ali zašto ne pružaju ni djelić svojih mogućnosti i zašto je atmosfera u svlačionici negativna, moraćemo riješiti u naredna 24 časa, kako bi se adekvatno pripremili za susret sa Drinom, istakao je novi kormilar Borca, Vlado Jagodić u prvom obraćanju novinarima od imenovanja na mjesto šefa stručnog štaba. Atmosfera nije na zavidnom nivou i to moramo što prije riješiti, samo psihološki spremni igrači moći će da pruže svoj maksimum, istakao je Jagodić. Novi trener crveno plavih pratio je igre Borac u proteklom periodu i svjestan je da ono što su pružali fudbaleri Borca nije adekvatno njihovom znanju i kvalitetu, za šata su najbolju ocijenu dali i sami navijači.

Jagodić ističe da ne traži alibi za bilo šta, siguran je da tim koji je preuzo ima svoj kvalitet, koji mora dati rezultate.

Iako je ceh za neuspjeh u Evropi i poraz od ©irokog brijega platio sada već bivši trener Zoran Marić, upravni odbor kluba, ne smatra ga jedinim krivcem za neuspjeh. I igrači moraju da daju maksimum kako bi se izašlo iz rezultatske krize. U upravi smatraju da ovaj tim ima kvalitet da se bori za najviši plasman.

Do utakmice sa Drinom, trener Jagodić i igrači imaju četiri dana da pokušaju da isprave sve nedostatke iz prethodnog perioda.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.