Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 05:04 am UTC

KO©ARKA: Tošić pojačao Borac Nektar

  • Contributed by:
  • Views:
    792
Uprava Košarkaškog kluba Borac Nektar postigla je usmeni dogovor o saradnji sa Slobodanom Tošićem, koji će sljedeće sezone nositi dres "pivara", potvrdio je direktor kluba Miroslav Dojčinović. - Sa Tošićem je dogovorena jednogodišnja saradnja, pristao je na naše uslove i sa njim, kao i sa ostalim našim pojačanjima, potpisaćemo ugovor između 10. i 14. avgusta - izjavio je direktor Banjalučana Miroslav Dojčinović.

Tošić može da igra na pozicijama plejmejkera i beka šutera, a svojevremeno je nastupao za Igokeu iz Aleksandrovca. čelnici kluba se još nadaju da će plejmejker Zlatko Jovanović prihvatiti njihovu ponudu i ponovo obući dres Borca.

- Još čekamo da se Jovanović izjasni o našoj ponudi i nadam se da će nam se pridružiti. U tom slučaju doveli bismo još jednog centra i time bismo zaključili listu pojačanja za sljedeću sezonu - istakao je Dojčinović.

Mlađi igrači koji su prošle sezone igrali za "pivare" izrazili su želju da ostanu u klubu u idućem periodu.

- Naši mlađi košarkaši koji su prošlih sezona igrali u klubu izrazili su želju da ostanu i pomognu nam u našem cilju, a to je vraćanje kluba na staze stare slave - naglasio je Dojčinović.

Pripreme pod vođstvom novog-starog trenera Drage Karalića trebalo bi da počnu sredinom avgusta, a u zavisnosti od finansijske situacije, biće odlučeno hoće li dio njih biti obavljen izvan Banjaluke.

Redove Borac Nektara, osim Slobodana Tošića, za sada su pojačali Srđan Blanuša (krilo - krilni centar), Nemanja Vranješ (bek) i Marko Jagodić Kuridža (krilo).

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.