Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, February 27 2024 @ 05:02 am UTC

RUKOMET: Marković zadovoljan dosadašnjim radom

  • Contributed by:
  • Views:
    682
Iza rukometaša Borca m:tel su prve dvije sedmice priprema, novi šef struke Dragan Marković nametnuo je žestok tempo rada i veoma je zadovoljan do sada viđenim. - Iza nas je prvi dio priprema, a ovaj mini ciklus smo odradili onako kako smo i planirali. Ostvarili smo sve zacrtano i s te strane, i te kako mogu da budem zadovoljan. Takođe, atmosfera je fantastična, kakva se samo poželjeti može, a kada je tako, mnogo je lakše i raditi. Bogu hvala svi igrači su zdravi. Imali smo nekih manjih povreda, no, to su samo sitnice. Punom parom idemo naprijed i nadam se da ćemo nastaviti u ovom pozitivnom ritmu - rekao je strateg "crveno-plavih"

Markovićev povratak u grad na Vrbasu izazvao je pravu rukometnu euforiju.

- Doći i raditi u svom gradu i svom klubu je zaista prelijepo. A kada još vidite da gledaoci dolaze na treninge, osjećaj je još bolji. Ima tu stare raje, ali i novih lica, što takođe ohrabruje - naglasio je popularni Marka.

Banjalučani su sinoć trebalo da otputuju za Njemačku, a već danas odigraju prijateljski meč sa Veclarom. Nažalost, zbog problema sa vizama, putuju tek danas, pa je duel sa ekipom koju je Marković nekada vodio odgođen.

- Krivo mi je zbog toga, ali šta je tu je. Okrećemo se "©parkasen kupu" i premijeri sa Hitenbergom. Nezahvalno je bilo šta prognozirati pred taj duel, jer ćemo biti iscrpljeni dugim putem. Rival je do pred kraj prošle sezone bio prvi u drugoj ligi, ima perspektivnog trenera Jana Gora, tako da neće biti lako. Drugi protivnik Gensungen je praktično domaćin, a Melsungen Bundesligaš. Sve tri utakmice će biti teške, a na nama je da damo sve od sebe - istakao je Marković.

Pred Borcem m:tel je sezona puna izazova. Pored domaće scene, bh. vicešampione očekuje nastup u EHF kupu, gdje će im u drugom kolu rival biti Ankaraspor, a u Premijer ligi ciljaju jedno od prva tri mjesta, koja vode u Regionalnu ligu.

- Jedan od ciljeva je da ponovo izgradimo prepoznatljiv Borčev stil i mislim da smo na dobrom putu. Napravili smo dva koraka, ali ima ih još puno. Ne bojimo se izazova, imamo još dosta vremena da posložimo kockice i siguran sam da ćemo do početka prvenstva pokazati pravo lice - zaključio je Dragan Marković.
"Nema kukanja"

"Crveno-plavi" u sezonu ulaze jači za krilo Fahrudina Melića, povratnika Vladimira Vranješa, dok je doveden i mladi Igor Mandić, koji će sezonu provesti na pozajmici u RK Prijedoru.

- Ponavljam da bi bilo dobro da smo mogli dovesti još koje pojačanje, ali finansijska situacija nam to ne dozvoljava. Međutim, nećemo kukati. Pred nama je žestok rad kojim ćemo nadoknaditi sve "minuse" - dodao je Marković.

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.