Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 01:58 am UTC

VATERPOLO: Kadetima Banjaluke Kup RS

  • Contributed by:
  • Views:
    1,829
Kadeti Vaterpolo kluba Banja Luka deklasirali su vršnjake Fortune (20:2) i na taj način osvojili Kup Republike Srpske (1994. godište). Prema riječima trenera i predsjednika pobjedničkog sastava, dr Slobodana Grahovca, postignuti rezultati njegovog tima dokaz su da se s ovom generacijom, ali i drugim, u VK Banja Luka radi na kvalitetan način. - Ovo je dokaz da iako smo tek nedavno dobili kvalitetne uslove za rad u okviru Gradskog olimpijskog bazena, naši rezultati su u kratko vrijeme pokazali na kakav način se radi s djecom u svim uzrasnim kategorijama. Imamo kvalitetan podmladak i osvajanjem Kupa Republike Srpske pokazali smo da kada je riječ o budućnosti vaterpolo sporta Banja Luka ne treba brinuti, a pravi rezultati će tek uslijediti - rekao je Grahovac.

članove VK Banja Luka već 23. i 24. aprila očekuju novi izazovi u tromeču kojeg će, u pionirskoj, kadetkskoj i juniorskoj konkurenciji, odigrati s osvajačima Lige Federacije BiH, Vaterpolo klubom Sarajevo.

- Biće to pravi ispit za sve tri generacije Banje Luke, poslije kojeg ćemo steći jasniju uvid u naše prave mogućnosti, koje vjerujem da nisu male - dodao je Slobodan Grahovac.

BANJA LUKA - FORTUNA 20:2
(3:0, 7:0, 6:2, 4:0)

Sudija: Jovan Kalaba, delegat: Kamenko Ka{iković.

Banja Luka: Miskin, Krajinović, Stanivuković 2, Gvozden 3, Vranješ 1, Komljenović 2, Huseinbašić 1, ©ijaković 4, Dmitrašinović, Lazić, Babić, Vujković 6, Nanić 1. Trener: Slobodan Grahovac.

Fortuna: ©trbac, Stojanović, ćurković, ®ivković, Timarac, D. Kremenvoić, Zečić, Stojaković, Radić, Zorić 1, M. Kremenović, Milunović, Berić 1. Trener: Hazim čatak.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.