Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, July 12 2024 @ 10:33 am UTC

RUKOMET: Grahovac u ©amberiju

  • Contributed by:
  • Views:
    715
Nekadašnji dugogodišnji golman Borca, Nebojša Grahovac, koji sada nastupa za sarajevsku Bosnu promijeniće sredinu i u narednom periodu nosiće dres francuskog ©amberija. Potpisan je dvogodišnji ugovor.

"Istina je, stavio sam paraf na dvogodišnji ugovor sa ©amberijem", kaže Grahovac za "Nezavisne novine" i dodaje:

"U Francusku bi trebalo da se preselim 2011. godine, ali nije isključeno da stanem na gol novog kluba već naredne sezone. Vidjećemo, sve zavisi od toga da li će neki od golmana ©amberija promijeniti sredinu ovog ili narednog ljeta".

Nekadašnji čuvar mreže Prijedora, koji je potpunu afirmaciju stekao u banjalučkom Borcu, ističe da je prezadovoljan kako uslovima, tako i činjenicom da će nastupati u zemlji svjetskih šampiona.

"©amberi je po kvalitetu trenutno drugi francuski klub, odmah iza neprikosnovenog Monpelijea. Kako da ne budem zadovoljan kada ću braniti u ligi u kojoj igra najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić, odnosno u zemlji koja je aktuelni olimpijski, svjetski i evropski šampion", naglasio je Grahovac.

Reprezentativni čuvar mreže BiH kaže da najveću zahvalnost za veliki iskorak u karijeri duguje menadžeru Andreju Goliću.

"Golić je trenutno jedan od najpoznatijih evropskih menadžera, što i ne čudi s obzirom na to da je nekada bio reprezentativac Francuske i svjetski šampion sa 'trikolorima'. Posao oko mog transfera uradio je bez greške, tako da nisam mnogo razmišljao da li da potpišem za ©amberi", rekao je 26-godišnji golman.

U opticaju je bila i Bundes liga, tačnije Gepingen, koji sa klupe predvodi naš stručnjak Velimir Petković.

"Jedno vrijeme Petko je bio zainteresovan da me dovede, ali je odustao pošto u jesenjem dijelu sezone nisam baš mnogo branio. ©ta da se radi, njemačka liga je najjača na svijetu, ali ni francuska ne zaostaje mnogo", kaže popularni Graha.

Za sada nije poznato čiji gol će Grahovac braniti naredne sezone, ali i to će uskoro biti poznato:

"Imam nekoliko ponuda, tako da sam još u dilemi. Nije isključeno ni da ostanem u Sarajevu još jednu sezonu, ali o tome tek treba da razgovaram sa rukovodstvom Bosna BH gasa. ©to se mene tiče, ne bih imao ništa protiv da sa 'studentima' još jednom učestvujem u Ligi šampiona prije nego što odem u Francusku".

Grahovac je 2007. godine sa Borcem osvojio Kup BiH, a onda se preselio u Bosna BH gas sa kojim čvrsto gazi ka svojoj trećoj uzastopnoj tituli prvaka države.

Napomena: Tekst preuzet iz Nezavnisnih novina

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.