Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 10:33 pm UTC

FUDBAL: Stevanović novi vođa Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    768
Miroslav Stevanović, sjajni mladi fudbaler Borca, polako izrasta u vođu "crveno-plave" ekipe i mnogi ga već vide kao idealnu zamjenu za Nemanju Bilbiju koji je otišao u Vojvodinu. Sjajni vezista u Borac je došao u zimskom prelaznom roku kao pozajmljeni igrač iz Vojvodine i nakon niza sjajnih partija postao ljubimac domaće publike. Fudbalski virtuoz do ludila dovodi protivničke odbrane, a prvenac u dresu lidera Premijer lige BiH postigao je u nedjelju protiv Zvijezde iz Gradačca (2:0)

"Imao sam dosta prilika u prošlim mečevima, ali ih, nažalost, nisam iskoristio. Napokon je došao trenutak da i ja zatresem mrežu i presrećan sam zbog toga. Postići gol u ovakvoj utakmici, pred ovakvim navijačima, je neopisiv osjećaj", rekao je Stevanović.

Mladi reprezentativac BiH zadovoljan je dosadašnjim boravkom u Banjaluci i Borcu:

"Saigrači, navijači i vodeći ljudi u klubu fantastično su me prihvatili. U Banjaluci se osjećam, zaista, prijatno. Grad je lijep i prosto uživam u njemu".

Mladi fudbaler sredine terena zadovoljan je i rezultatima Borca ovog proljeća:

"Napredujemo iz utakmice u utakmicu, a to se vidi i na terenu. U ekipi je dosta novih igrača, novi je i trener, pa je trebalo vremena da sve dođe na svoje mjesto. Ubijeđen sam da ćemo u nastavku prvenstva pružati još bolje partije".

Stevanović je posebno prihvaćen od navijača koji aplauzom ispraćaju svaki njegov potez dok im on uzvraća fudbalskim čarolijama na terenu.

"Donekle sam zadovoljan svojim partijama do sada. Smatram da mogu puno bolje i trudiću se da to i pokažem na terenu. Ipak, važnija od pojedinačnih partija je pobjeda ekipe i to uvijek treba staviti u prvi plan", rekao je Stevanović.

Borac sigurno drži prvo mjesto sa tri boda ispred prvog pratioca sarajevskog ®eljezničara. Put do titule i izlaska na evropsku scenu je otvoren, ali Stevanović ističe da je o tome još rano govoriti.

"Mnogo bitaka je do kraja i još nije vrijeme da govorimo o šampionskoj kruni. Prednost je na našoj strani i sudbinu držimo u svojim rukama. Igramo i polufinale Kupa i imamo velike šanse da se nađemo u finalu. Trofej bi sigurno bio kruna sezone", naveo je Stevanović i dodao:

"Veliku zahvalnost za dosadašnje dobre rezultate dugujemo navijačima koji nas nose iz utakmice u utakmicu. Istinski su 12. igrač. Veoma ih poštujemo i zahvalni smo im što nas prate i bodre u svakom susretu."

Napomena: Tekst preuzet iz Nezavisnih novina

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.