Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 10:26 pm UTC

FUDBAL: Marić zadovoljan, ali kaže da je Borac imao sreće

  • Contributed by:
  • Views:
    682
Fudbaleri Borca zabilježili su veoma bitnu pobjeud u borbi za titulu. Savladali su Zvijezdu 2-0. Na ovom meču kao da su igrala dva tima Borca, sjajan u prvom, i slab u drugom. Svjestan je toga i trener Zoran Marić. -U prvom poluvremenu smo igrali puno bolje, stvarali smo dobre šanse, ali nažalost nismo znali da ih iskoristimo. Drugo poluvrijeme je bolje otvorio protivnik i moram priznati da smo imali dosta sreće- rekao je Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca i dodao:

-Odigrali smo radikalno dva različita poluvremena i na sreću imali smo odlično raspoloženog golmana. Umor je ostavio dosta traga i nakon analize utakmice moram da kažem da imamo dosta toga da ispravimo- kaže Marić.

Na pitanje o reakciji Kajkuta po izlasku sa terena Marić je rekao da Kajkut nije trebalo onako da postupi dodavši da publika ima pravo na svoju reakciju i da on to mora da prihvati.

Marić je istakao da je i ovaj meč pokazao da ekipi fali jedan pravi centarfor ali da ne jadikuje previše zbog toga već da će pokušati da u narednom periodu da mladog Stevanovića još više približi protivničkom golu.
  • FUDBAL: Marić zadovoljan, ali kaže da je Borac imao sreće
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.