Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 10:57 pm UTC

FUDBAL: Biće žalba na meč u Trebinju

  • Contributed by:
  • Views:
    793
Srpski derbi u Trebinju između Leotara i Borca na kraju je pripao domaćinu (2:1), a iz oba tabora imaju potpuno drugačije viđenje utakmice odigrane na "Policama". I dok domaćin ističe sasvim zaslužen trijumf i pobjedu čistu kao suzu, s druge strane banjolučani drvelje i kamenje bacaju na arbitra iz Orašja Antu ®ivkovića, koji je po njima bio 12. igrač Trebinjaca. Najžustriji u izjavama bio je direktor FK Borac, Radmilo ©ipovac, koji je odmah po završetka meča najavio žalbu, a ako bude trebalo, ići će i do UEFA. - Ovo je bila prava lakrdija. Pokušavaju na sve načine da nas udalje od borbe za titulu, ali ja im poručujem da neće uspjeti u tim namjerama. Ovakvo suđenje je bruka za sve one koji danas rade u fudbalu. Arbitri nam nisu dali priliku da dođemo u zonu udarca, pa kako onda da pobijedimo. I naša žalba nisam siguran koliko će imati koristi, jer očigledno da iza bruke u Trebinju stoji neko treći, koji je i te kako bio zadovoljan razvojem situacije i rezultatom ovog meča - rekao je ©ipovac.

Banjolučani su protest lošem suđenju u Trebinju izrazili nepotpisivanjem protokola po završetku meča, a niko nije želio od gostiju da se pojavi i na pres-konferenciji. Trener Zoran Marić takođe je imao svoje viđenje meča:

- Igrao sam i trenirao širom Evrope, ali ovo što sam vidio u Trebinju nisam nigdje prije. Ne želim da dajem neke komentare, jer bih time dobio sankcije Fudbalskog saveza BiH, ali s druge strane ne želim ni da lažem javnost - kratko je poručio Marić.

S druge strane trener Leotara, Goran Skakić, ponudio je sasvim drugi scenario meča.

- Ima snimka susreta, pa ko želi neka je pogleda. Borčev argument o nekoj otimačini, jeste da smo mi igrali za nekog trećeg. Odgovorno tvrdim da dok sam ja trener, Leotar će igrati samo za sebe, a uvjeren sam da će većina ekipa iz Dučićevog grada otići pognute glave kao i Borac. Banjolučanima bi bilo bolje da se koncentrišu na svoju igru. Onim što su pokazali u Trebinju, a nisu ništa pokazali, daleko su od vrha, a kamoli Evrope. Pokušali su na sve načine da love u mutnom, pa je cijelo Trebinje prije utakmice pričalo kako ćemo pustiti Borac. To je mojim igračima sputalo noge u određenoj mjeri, međutim, ne dovoljno da bi ispustili trijumf - prokomentarisao je susret Goran Skakić, kormilar Leotara, koji je tako na najbolji mogući način pobjedom nad liderom materijalizovao osvojen bod u Prijedoru.

Treba napomenuti da je arbitar utakmice Leotar - Borac Ante ®ivković za svoje suđenje od kontrolora Berislava Markotića iz Mostara dobio prolaznu ocjenu.LEOTAR - BORAC 2:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Vico (11, penal), 2:0 Ristić (89), 2:1 ćorić (90), stadion: ''Police'', gledalaca: 2.500, sudija: Anto ®ivković (Orašje) 5,5, pomoćnici: Drago čule (Kruševo) i Nikica Tomas (Drinovci), delegat: Milorad Lale (Istočno Sarajevo), žuti kartoni: Vučinić, Radović (Leotar), Damjanović, ®arić, Trivunović, ćorić, Stanić, Vukelja (Borac).

Igrač utakmice: Dragan Ristić (Leotar) 7,5.

Leotar: Berak 7, Vučinić 7, Todorović 7, čorlija 7, Radović 7, Cimirot 7, Ramić 7, Rašević 7 (od 65. Sr. Andrić -), Zečević (od 30. Komnenić 7), Ristić 7,5, Vico 7 (od 88. ©ešlija). Trener: Goran Skakić.

Borac: Milinović 6,5, Damjanović 6,5, ®arić 6,5, Trivunović 7, ćorić 6,5, Vukobratović 6,5, Grahovac 6,5 (od 59. Stančeski 6), Stevanović 7, Stanić 6,5 (od 62. Bojić -), Puzigaća 6,5 (od 85. Petrović -), Vukelja 7. Trener: Zoran Marić.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.