Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 01:59 am UTC

FUDBAL: U subotu protiv Zvijezde iz Gradačca

  • Contributed by:
  • Views:
    670
Fudbaleri Borca generalnu probu pred start drugog dijela Premijer lige BiH odigraće u subotu, 20. februara u Mionici, protiv Zvijezde iz Gradačca (15 časova). "Dogovorili smo se sa Zvijezdom i na toj utakmici vidjećemo rezultate rada iz Antalije, odnosno u kakvoj formi se trenutno ekipa nalazi", rekao je Radmilo ©ipovac, direktor Borca.

Trener premijerligaša iz Gradačca Zoran ćurguz, izrazio je zadovoljstvo što će njegov tim igrati protiv Banjalučana.

"Borac je drugoplasirani tim u Premijer ligi BiH i ekipa s kojom svi žele da se takmiče. Biće pravi ispit za nas", istakao je ćurguz.

Banjalučani su se u utorak uveče vratili s priprema u Antaliji, gdje su 15 dana trenirali u vrhunskim uslovima. Saša Kajkut, fudbaler Borca, istakao je da je rad u turskom ljetovalištu bio na visokom nivou i dodao da igrači od novog trenera Zorana Marića mogu dosta da nauče.

"Imali smo vrhunske uslove u Antaliji i mislim da smo dobro radili. Smatram da možemo mnogo toga da naučimo i da napredujemo pod dirigentskom palicom novog trenera. Vidi se da ima dosta iskustva, a iza njega je i veoma uspješna karijera", rekao je Kajkut i dodao:

"Trener je unio nove ideje i način rada koje mi fudbaleri nastojimo da pratimo i da ih u potpunosti izvršavamo. Sada se dosta baziramo na taktiku i lično mislim da je to ono što je potrebno fudbalerima na ovim prostorima da uspiju na zelenom tepihu".

Napadač "crveno-plavih" se osvrnuo i na pripremne utakmice u kojima je Borac zabilježio dva trijumfa, jedan remi i tri poraza.

"Odigrali smo dosta dobrih utakmica, ali sam siguran da ovo još nije prava slika Borca. U zimskom prelaznom roku ekipa je pretrpila korjenite promjene, pa je potrebno još malo vremena da se tim uigra. Siguran sam da će do početka drugog dijela prvenstva trener u potpunosti složiti kockice i da će sve doći na svoje mjesto", naglasio je napadač Borca.

Kajkut je na priprema u Antaliji postigao jedan pogodak i to u posljednjoj utakmici protiv poljskog Viđev Lođa (1:3).

"Zadovoljan sam partijama koje sam pružio u Antaliji, ali znam da mogu i moram još bolje. Gol koji sam postigao podigao mi je samopouzdanje i nadam se da ću se u prvenstvu redovno upisivati u strijelce, jer to se od mene traži. Trener odlučuje da li ću biti u prvoj postavi ili ću sjediti na klupi, ali je sigurno da ću raditi naporno da se izborim za svoj status", zaključio je je Saša Kajkut.

Napomena: Tekst preuzet iz Nezavisnih novina

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.