Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:03 pm UTC

FUDBAL: Najbitniji samo bodovi

  • Contributed by:
  • Views:
    551
Baš onako kako je i najavljivao Velimir Stojnić, pred meč s Tuzlacima, da će to biti rovovska borba, obistinilo se. Ono što je važno, jeste činjenica da je pogodio i da će "crveno-plavi" tim slaviti na kraju, teško, ali zasluženo (1:0).

- Rekao sam da me utisak ne interesuje, važan je rezultat. Po izuzetno teškom terenu za igru, stvorili smo pet mrtvih šansi, postigli jedan pogodak i to je to. S druge strane oni koji žele objektivno da sagledaju utakmicu, a takvih je, nažalost, malo i u našim redovima, vidjeli su da Sloboda za 90 minuta igre nije uputila udarac na gol. Valjda i to nešto pokazuje. Vratili smo se u pobjednički ritam. To je ono što raduje, atmosfera u svlačionici je ponovo kako treba - analizirao je strateg Banjolučana utakmicu sa Sobodom, okrećući se polako onome što slijedi, prvom meču četvrtfinala Kupa BiH, kada Borac sutra na "Policama" gostuje Leotaru.

- U ovom trenutku imam i više nego 18 igrača na raspolaganju. Perić i Stančeski znatno su pojačali konkurenciju u timu i u pravom smislu riječi trebalo bi da bude pojačanja. Gostovanje u Trebinje shvatamo vrlo ozbiljno. Znamo kako igraju, ali zbraja se rezultat dvije utakmice iz kojih po svim parametrima Borac treba da izađe kao pobjednik - poručio šef Stručnog štaba lidera Premijer lige, Velimir Stojnić.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.