Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:38 pm UTC

FUDBAL: Protiv Slobode samo na pobjedu

  • Contributed by:
  • Views:
    609
Fudbaleri Borca prošli su u četvrtfinale Kupa Bsone i Hercegovine. Eliminisali su ©iroki Brijeg, a za to je bio najzaslužniji Stojan Vranješ koji je izjednačio u 89. minuti. "Mislim da smo zasluženo prošli u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. Odigrali smo pametno, ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici i rezultat nije mogao izostati. Posebno me raduje što sam ja sinoć pogodio i nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama u nastavku sezone." rekao je za SportSport.ba, Stojan Vranješ.

Sada Banjalučane iščekuje nastavak Premijer lige BiH. Na Gradski stadion u subotu stiže tuzlanska Sloboda. Dobra prilika da s eprekine serija od dva poraza.

"Malo smo zastali u prvenstu, doživjeli smo dva gostujuća poraza, no nadam se da ćemo se protiv Slobode vratiti na pobjednički kolosijek. Cijenim Slobodu, no mislim da u Banja Luci nema šta tražiti. Bodovi su nam jako potrebni i uvjeren sam da ćemo pružiti dobru partiju i na kraju se radovati. Ovim putem pozvao bih i sve naše navijače da dođu u što većem broju te da nam svojim navijanjem pomognu da svladamo Slobodu", istakao je za SportSport.ba Vranješ.

Utakmica Borac-Sloboda na programu je u subotu od 18 časova.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.