Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:22 am UTC

BOKS: Predrag Kovačević najbolji na Bisićevom memorijalu

  • Contributed by:
  • Views:
    736
Završen je deveti međunarodni bokserski turnir Memorijal Radovan Bisić. Za najboljeg boksera proglašen je član Slavije, Predrag Kovačević. Banjalučki ljubitelji boksa vidjeli su 11 finalnih mečeva i mogu biti zadovoljni kvalitetom prikazanog boksa. Ove godine domaći bokseri imali su veoma kvalitetne protivnike.

Mario đurić iz Brčkog morao je da čestita Kristijanu Laktošu iz Mađarske, kao i Slavijin Mario Aleksić, kojeg je pobijedio Mihalji Idnoš iz Mađarske.

Predstavnik Bokserskog saveza Vojvodine, Faruk Ajvazi, pobijedio je Mikloša Vargu iz Mađarske i stekao epitet najboljeg tehničara.

Od domaćih boksera bez ikakve dvojbe najviše je pokazao Predarg Kovačević koji je uvjerljivo savladao Stipicu Brekala iz Hrvatske. Na kraju je Kovačević i proglašen za najboljeg boksera Memorijala.

Pobjedu je ostvario i kapiten Slavije, Darko Kučuk, nad Hrvatom Antom čepom, kao i Danijel Topalović nad Tamašom Vašom iz Mađarske.

Najborbeniji par bio ej Balaš (Mađarska)-Kruzel (Slovačka). Mečeve su pratili brojni boskerski asovi poput Marijana Beneša i Slobodana Kačara, te selektora BiH Antona Josipovića.
  • BOKS: Predrag Kovačević najbolji na Bisićevom memorijalu
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.