Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, November 28 2023 @ 08:12 pm UTC

FUDBAL: Crveni bolji od plavih

  • Contributed by:
  • Views:
    576
Po povratku s dvonedjeljnih priprema na Zlatiboru fudbaleri banjolučkog Borca odigrali su kontrolnu utakmicu u kojoj je šef Stručnog štaba, Velimir Stojnić, na teren izveo dva tima - "crveni" i "plavi". U utakmici koja je, zbog velike vrućine, odigrana 3x30 minuta, "crveni" su slavili pobjedu od 5:3 (Kajkut 2, Gagula, Vranješ, Jandrić - Babić iz penala, Grujić, Railić), iako su "plavi" već nakon dvadesetak minuta igre imali prednost od 2:0. Bilo je dosta atraktivnih poteza, a treba izdvojiti lijep gol Aleksandra Railića, koji je udarcem s oko 25 metara matirao nemoćnog Luburića.

- Ovo je još uvijek faza u kojoj radimo i na tehnici i na snazi i moram reći da sam zadovoljan. Svi su odlično, i bez većih problema, izdržali punih 90 minuta. Vidjeli smo dosta lijepih poteza, dobrih akcija i efektnih pogodaka, ali i određenih nedostataka na koje ćemo u nastavku rada morati da obratimo posebnu pažnju - ističe Velimir Stojnić.

Banjolučani, inače, već danas nastavljaju s odigravanjem kontrolnih mečeva, pa su rano jutros otputovali u Apatin. Tamo će od 18 časova odmjeriti snage sa prvoligašem Srbije, ekipom Mladosti. Ekspedicija Borca zanoćiće u Apatinu u hotelu "Banja Januković", dok će novu provjeru imati već u subotu, kada će im rival biti AIK iz Bačke Palanke. Prije toga u jutarnjim satima (devet) odradiće trening, a odmah po završetku meča, koji se igra u terminu od 18 časova, krenuće kući, u Banju Luku.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.