Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, November 28 2023 @ 08:01 pm UTC

FUDBAL: Benić i ćulum u Bsku

  • Contributed by:
  • Views:
    805
Iskusni napadač Dragan Benić i štoper čedomir ćulum postali su članovi prvoligaša BSK-a. Obojica fudbalera zajedno igrala su u trnskoj Slogi i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za četu sa "čaira". Njihovim stopama mogao bi da krene i Perica Ivetić, koji je minulih šest mjeseci proveo u premijerligašu iz Laktaša.

- S Draganom Benićem i čedomirom ćulumom postigli smo konačan dogovor i obojica su već prisutni na treninzima. Kada je u pitanju Perica Ivetić, i on radi na treninzima, ali sa njim još nismo dogovorili saradnju i nadam se da ćemo u tome i uspjeti - istakao je Zoran Malešević, koordinator u banjolučkom prvoligašu.
Na stadionu "čaire" u toku su završni radovi na sanaciji objekta i svlačionica i zbog toga ekipa trenutno trenira na terenu drugoligaša Krajine.

- Ovom putem želio bih da zahvalim direktoru Krajine, Božidaru Petroviću, koji nam je omogućio da radimo na terenu u Rosuljama, a nadam se da ćemo uskoro s radom nastaviti na našem stadionu. Igrači vrijedno rade i siguran sam da ćemo do kraja pripremnog perioda imati dobru radnu atmosferu - izjavio je ®eljko Vranješ, šef Stručnog štaba "romantičara".

Među onima koji u narednoj sezoni neće nositi dres "romantičara" jeste Dejan Telić (napušta fudbal) i najvjerovatnije Vladimir Karalić, koji bi mogao da pređe u redove Laktaša.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.