Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 01:00 am UTC

FUDBAL: Borac sa Crvenom Zvezdom

  • Contributed by:
  • Views:
    562
Poslije ubjedljivog trijumfa nad selekcijom čajetine (7:2) danas u Ivanjici od 17 časova banjolučkog premijerligaša očekuje pravo iskušenje, sudar s Crvenom zvezdom. - Bez obzira na rejting ekipe s kojom igramo, duel sa "crveno-belim" timom shvatićemo samo kao jednu u nizu pripremnih utakmica za ono što slijedi u novom takmičarskom ciklusu. Ipak, svi znamo da se sa Zvezdom ne igra svaki dan i s te strane nema potrebe da motivišem igrače, ali, s druge strane, imamo obavezu da se prikažemo u što boljem svjetlu, jer da li slučajno ili namjerno, baš je Borac Beograđanima generalna proba pred start u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ono što mogu da poručim jeste da ćemo gristi svih 90 minuta, a nadam se da će to biti dovoljno za žestok otpor nekadašenjem prvaku Evrope i svijeta - poručio je Velimir Stojnić s priprema na Zlatiboru.

Kada je u pitanju sastav tima, on nije želio da govorio o imenima, ali je podvukao da će svi igrači dobiti šansu, ne osvrćući se na kolegu s druge strane, Vladimira Petrovića Pižona, koji će najvjerovatnije isprobati razne varijante za duel sa slovenačkim Rudarom.

- Oni koji započnu duel odigraće 60 minuta, a ostatak ekipe preostalih pola sata. To sam i ranije najavio i neću kvariti ustaljeni red priprema, koji smo zacrtali i prije duela sa Zvezdom. Raduje me činjenica da nemamo nijednog povrijeđenog igrača i da svi rade punim tempom, što sve zajedno može da nas hrabri pred nastavak priprema. Iako smo još uvijek u potrazi za pojačanjima, prije svega na poziciji lijevog bočnog i napadača, iz do sada viđenog ®arić i Railić, te napadački trio Bilbija, Kajkut, Mazalica, sasvim dobro funkcionišu i nećemo srljati sa dovođenjem igrača koji bi samo popunili broj na spisku - dodao je Stojnić.

Poslije sudara sa Crvenom zvezdom Borac će se vratiti na Zlatibor, a 11. jula odigraće dva duela s Vardarom, poslije čega slijedi povratak u Banju Luku.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.