Who's Online

Guest Users: 9

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 12:55 am UTC

FUDBAL: Pobjeda u prvom pripremnom meču

  • Contributed by:
  • Views:
    640
Banjalučki premijerligaš u prvoj kontrolnoj utakmici zabilježio je ubjedjivu pobjedu savladavši selekciju regiona čajetine (7:2). ©ef Stručnog štaba, Velimir Stojnić, bio je više nego zadovoljan nastupom svojih izabranika, koji su ravnomjerno podijelili minutažu, jer su igrala dva tima po 45 minuta. - Iako su noge još teške, odigrali smo vrlo dobru utakmicu. Borac je pokazao da ima ideju, maštu i kreativnost. Trčanje i disciplina bili su dobri za ovaj dio priprema, ali imamo još ogroman prostor za napredak - istakao je Stojnić.

Već u srijedu Borac očekuje nova provjera, kada će "crveno-plavi" na megdan izaći Crvenoj zvezdi. Ovaj duel, iako je prvobitno bio najavljen da se igra u Ivanjici, vrlo lako bi se mogao odigrati na Zlatiboru, a tri dana kasnije, 11. jula, Banjolučane očekuje dvostruka provjera s ekipom Vardara.

- Siguran sam da u meču s Beograđanima nećemo razočarati, jer motiv za tu utakmicu neće nedostajati. Još uvijek smo u potrazi za jednim napadačem, ali nećemo srljati i dovoditi mačka u vreći. ®elja je igrač koji odmah može zauzeti mjesto u startnoj postavi, vidjećemo šta će biti u narednih nekoliko dana - dodao je Stojnić i rekao da je ekipa juče imala slobodan dan, a na usluzi igračima u hotelu "Prezident" bili su bazan, sauna i masaže, prava relaksacija za ono što slijedi u nastavku priprema.
BORAC - SELEKCIJA čAJETINE 7:2 (5:1)

Strijelci: 1:0 Jandrić (5), 2:0 Bilbija (16), 3:0 Kajkut (27), 4:0 Kajkut (31), 5:0 Bilbija (36), 5:1 V. Luković (39), 6:1 Mazalica (58, penal), 7:1 Mazalica (80), 7:2 Kutlešić (90), igralište: na Zlatiboru, gledalaca: 200, sudija: Miloš Tasić (Užice).

Borac: Starčević, Stupar, ®arić, Petrić, ćorić, Maksimović, Vranješ, Ljubojević, Jandrić, Kajkut, Bilbija. Još su igrali: Sušac, Babić, Railić, Gagula, N. Damjanović, Sakan, Grahovac, O. Damjanović, Mazalica, Petrović, Grujić.

Selekcija čajetine: ćirović, M. Kostadinović, Marić, M. Dabić, Gukić, V. Luković, Radulović, Stanić, ćaldović, Stojanović, D. Luković. Igrali su još: A. Dabić, ®. Kostadinović, Vujović, Cvetić, Antonijević, Kutlešić, Sapun.

Napomena: Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.