Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, February 08 2023 @ 11:47 pm UTC

FUDBAL: S Laktašima na premijeri

  • Contributed by:
  • Views:
    590
Na fudbalskoj premijeri nove takmičarske sezone Premijer lige BiH, 1. avgusta će u Laktašima snage odmjeriti domaći istoimeni sastav i banjolučki Borac. Ovako je odlučeno na izvlačenju takmičarskih brojeva koje je juče održano u Sarajevu. U minulom šampionatu oba rivala su slavili gostujuće pobjede, u jesenjem dijelu Laktaši su pobijedili na Gradskom stadionu s minimalnih 1:0, dok su Banjolučani trijumfovali u drugom susretu s glatkih, ali i zasluženih 2:0.

- Nema sumnje da će to biti veliki derbi, a na igračima je da to na terenu i opravdaju. Vjerujem da će naša ekipa maksimalno spremno dočekati ne samo okršaj sa Borcem, već i kompletan jesenji dio novog takmičarskog ciklusa - izjavio je Duško Babić, prvi operativac fudbalskog premijerligaša BiH iz Laktaša.

Na drugoj strani, u redovima premijerligaša sa Gradskog stadiona napominju da će ekipa biti spremna za megdan u Laktašima.

- Prvo, pa komšijski derbi, u koji ćemo ući potpuno spremni. Po meni, oba rivala imaju podjednake šanse, očekujem dobru fudbalsku predstavu, a neka pobijedi bolji. Ono što mogu da napomenem jeste da Laktaši ovog puta imaju bolji sastav, nego što je to bio slučaj minulog proljeća - rekao je Damir ©pica, direktor Fudalskog kluba Borac.

Fudbaleri Borca meč drugog kola (Leotar), kao i duel iz četvrte runde, u kojem se sastaju sa ©irokim Brijegom, zbog kazne zarađene zbog incidenta sa Slavijom iz prošlog takmičarskog ciklusa, odigraće bez prisustva gledalaca. Igrači će podršku s tribina imati tek u šestom kolu, kada će dočekati Zrinjski iz Mostara.

Napomena:Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.