Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, June 23 2024 @ 09:08 am UTC

RUKOMET: Odbranjena titula

  • Contributed by:
  • Views:
    620
Rukometašice banjalučkog Borca odbranile su šampionsku titulu u Bosni i Hercegovini. Banjalučanke su to učinile tri kola prije kraja. Igračice Borca su u derbiju 19.kola porazile Katarinu 30-25 i tako po treći put zaredom osvojile šampionsku titulu.

U meču protiv Katarine Borac je veoma rano, u drugoj minuti, ostao bez Dejane Knežević koja je doživjela tešku povredu. Na odmor se otišlo sa vođstvom Katarine 14-13, ali u nastavku bolja igra Banjalučanku i zaslužen trijumf. Najefikasnija kod Borca bila je Tanja Kekić sa 9 golova, a Dragana Crnić postigla je 7. U poraženom sastavu istakla se ćavar sa 9 golova.

Bila je ovo borbena utakmica u kojoj je Katarina odigrala odlično prvo poluvrijeme. Nas je prilično poremetila povreda jedne od važnih igračica – Dejane Knežević, što je unijelo nervozu u naše redove. Trebalo nam je vremena da dođemo do svoje igre, u čemu smo uspjeli u nastavku. Stvari su došle na svoje mjesto, ostvarili smo novu pobjedu i zasluženo osovjili novi trofej.“ izjavio je za Glas Srpske, Raden Unčanin trener Borca.

Borac je tako ove godine već osvojio duplu krunu u Bosni i Hercegovini, a još predstoji i osvajanje Kupa RS u šta niko ne sumnja.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.