Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 07:31 am UTC

MALE OLIMPIJSKE IGRE: Mladi gimnastičari presrećni zbog takmičenja

  • Contributed by:
  • Views:
    1,094
Proteklog vikenda mladi gimnastičari otvorili su završna takmičenja na ovogodišnjim Malim olimpijskim igrama Republike Srpske. 37 dječaka i 13 djevojčica iz Banjaluke, Novog Grada, Prijedora, Gradiške, Bijeljine, Laktaša, Prnjavora, Doboja i Modriče takmičili su se u parteru i preskoku. Najuspješniji takmičari bili su Miloš Kojić, Snježana ©njegota i Bogdan Janjetović koji su osvojili po jednu zlatnu i srebrnu medalju.

Miloš Kojić, učenik sedmog razreda Osnovne škole Sutjeska iz Modriče, osvojio je zlatnu medalju na parteru i srebro u preskoku, Snježana ©njegota učenica osmog razreda Osnovne škole Vuk Stefanović Karadžić iz Turjaka (Gradiška), ostvarila je identičan rezultat dok je Bogdan Janjetović, učenik 4. razreda Osnovne škole Branko Radičević iz Banjaluke, trijumfovao u preskoku i bio drugi na parteru.

Presrećan sam zbog dvije osvojene medalje, zlatne i srebrne. Konkurencija je bila dosta jaka, a sudije su mi dale najviše ocjene zbog čega sam veoma zadovoljan. I dalje ću trenirati i očekujem još bolje rezultate.“ izjavio je za Blic mladi Miloš Kojić.

Prije nego što je počelo takmičenje nisam očekivala da ću osvojiti zlatnu i srebrnu medalju. Međutim, dala sam svoj maksimum i sada sam presrećna zbog tih rezultata.“ izjavila je Snježana ©njegota.

Osvojio sam zlatnu medalju u preskoku i srebrnu u parteru. Obe su mi posebno drage. Ovo takmičenje ću dugo pamtiti jer sam upoznao i dosta novih drugova.“ izjavio je Bogdan Janjetović.

Odličan organizator bilo je Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske. Narednog vikenda biće nastavljene Male olimpijske igre RS takmičenjima osnovnih i srednjih škola u odbojci i košarci. Gradovi domaćini u odbojci su Bijeljina i Zvornihk, dok će se košarkaške utakmice igrati u Trebinju i Bileći.
  • MALE OLIMPIJSKE IGRE: Mladi gimnastičari presrećni zbog takmičenja
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.