Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:45 am UTC

KO©ARKA: Leotar bolji od Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    641
Košarkaši Borac Nektara doživjeli su novi poraz u Ligi 8 Bosne i Hercegovine. U dramatičnoj završnici izgubili su kao gosti od SL IAT Leotara 89-85. Bila je to veoma dobra, ali i čudna utakmica, sa mnogo rezultatskih obrta. Banjalučani su bolje otvorili utakmicu, poveli sa 10 poena prednosti, ali su do kraja prve četvrtine tu prednost ispustili.

U drugoj četvrtini bolja igra Trebinjaca koji su na poluvrijeme otišli sa 10 poena viška. U istom ritmu igralo se i u trećoj četvrtini. Borac je bio na ivici ambisa kada je Leotar poveo 64-44. Međutim, Borac Nektar ne bi bio najčudnija ekipa u ovo Ligi kada ne bi dostigla ni 20 poena minusa.

Koristeći svaku grešku domaćina Pivari su postepeno smanjivali razliku i u samom finišu uspjeli da izjednače. Međutim, nisu imali snage za potpuni preokret. U finišu su zadrhtale ruke sa linije slobodnih bacanja pa je Leotar slavio pobjedu.

Kod Leotara najefikasniji bio je Duško Marković sa 32 poena, a kod Borac Nketara istakao se Kameron Krisp sa 23 poena.

Borac Nektara sada ima 4 pobjede i 6 poraza. U ovom kolu Igokea Partizan je pobijedila Zrinjski HT Mostar 79-78, a ©iroki Eronet deklasirao je Hercegovca 92-68. Sutra igraju Sloboda Dita i Bosna ASA BHT. Banjalučani priželjkuju poraz Tuzlaka kako bi i dalje ima realne šanse za plasman u plej of.

U narednom kolu Borac Nektar u nedjelju 3. maja dočekuje ekipu ©irokog Eronet. Termin je 20 časova.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.