Who's Online

Guest Users: 13

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Thursday, June 20 2024 @ 12:20 am UTC

KARATE: U nedjelju karate turnir BL open 2009

  • Contributed by:
  • Views:
    877
Međunarodni karate turnir Banja Luka open 2009 u organizaciji Karate kluba Sinđelić Folks banka održaće se u nedjelju, 26. aprila, u SD "Borik", u okviru obilježavanja Dana grada. Predsjednik kluba, Nenad Bodiroža, ističe kako se na ovoj sportskoj manifestaciji očekuje učešće 40 ekipa i 650 takmičara, koji će nastupiti u svim starosnim kategorijama.

- Riječ o Internacionalnom turniru, koji se u Banjoj Luci održava već četvrtu godinu zaredom. Učešće su do sada potvrdili takmičari iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Mađarske i siguran sam da će ljubitelji ovog sporta uživati u vrhunskom karateu u Sportskoj dvorani "Borik" - rekao je Nenad Bodiroža, prvi čovjek KK Sinđelić Folks bank.

Trener domaćina, KK Sinđelić Folks bank, Miroljub Kremenović, istakao je da će klub iz grada na Vrbasu nastupiti s 200 takmičara u svim starosnim kategorijama.

- Naši karatisti imaće priliku da se adekvatno pripreme za seniorsko Evropsko prvenstvo, koje će se početkom maja održati u Zagrebu. Očekujemo dobre i kvalitetne borbe i siguran sam da ćemo i ove godine opravdati očekivanja, imamo dovoljno kvaliteta i želje da pred svojom publikom potvrdimo primat na ovim prostorima - rekao je Kremenović.

Pokrovitelj karate turnira Banja Luka open 2009 jeste Administrativna služba grada Banje Luke.

Napoemna:Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.