Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:20 pm UTC

RUKOMET: 59 golova Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    663
Rukometaši Borca imali su lakši trening protiv Kotor Varoša. Bodovi su bili upisani već prije početka utakmice tako da ne treba da iznenađuje uvjerljiv trijumf 59-31 u okviru 17.kola. Bila je to utakmica bez odbrana. Golovi su postizani gotovo svake sekunde. Na poluvrijeme se otišlo sa vođstvom Borca 31-16. Borac je, dakle, postigao više od jednog gola po minuti što se rijetko doživljava.

I u nastakvu ista slika na parketu. Malo je nedostajalo Banjalučanima da postignu 60 golova i uđu u istoriju kao ekipa koja je na jednom susretu dala gol po minuti. Međutim, crveno – plavi morali su se zadovoljiti i sa velikih i uvjerljivih 59-31.

Najefikasniji kod Borca bili su Pucarević i Ilić sa po 7 golova, a po 6 golova dali su Rakocija, Kulenović i Mikić. U ekipi Borca jedino nisu igrali Trkulja i Pavlović koji nisu bili u konkurenciji za sastava. Kod poraženog sastava najefikasniji je bio Tepić sa 11 golova, a Maksimović je postigao 5.

Sada za izabranike Draška Budiše slijedi pauza pred odlučujuće mečeve u borbi za osvajanje drugog mjesta u šampionatu. Borac trenutno ima 42 boda.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.