Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Thursday, June 20 2024 @ 12:36 am UTC

FUDBAL: Poraz i dobra igra na Koševu

  • Contributed by:
  • Views:
    580
Fudbaleri Borca odigrali su veći dio utakmice odlično protiv Sarajeva, ali je na kraju doživjeli poraz od 2-1. Crveno – plavi su na Koševu igrali hrabro, disciplinovano u odbrani sa izuzetno opasnim kontranapdima. Kruna takve igre je bio vodeći gol Stojana Vranješa u 51. minuti.

Međutim, umjesot da gol da krila Banjalučanima da nastave u istom ritmu, igrači Vlade Jagodića veoma brzo nesvjesno su se povukli na svoj dio terena. To su domaćini iskoristili i postigli dva gola za pobjedu od 2-1. Strijelci su bili ©koro u 60. minuti i Hadžić u 74. minuti.


Fudbaleri Borca u sljedećem kolu, već u srijedu, dočekuju ©iroki Brijeg. Nadamo se da će nastaviti sa dobrim igrama i da će ponovo obradovati svoje navijače.

Na kraju iskažimo još jednom pohvale na račun navijača Borca, Lešinara, koji su i na stadionu Koševo pružili podršku svojim ljubimcima.

Sarajevo - Borac 2:1
0:1 - Vranješ (51), 1:1 - ©koro (60), 2:1 - Hadžić (74)

SARAJEVO - Stadion „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu. Gledalaca: 2.000.. ®uti kartoni: Rizvanović, ©koro, Džakmić, Hadžić (Sarajevo), Maksimović (Borac).

SARAJEVO: Alaim, Rizvanović, Belošević, Torlak, Maksumić, Džakmić, Ihtijarević (od 85. čomor), Hiroš, ©koro, Hadžić (od 77. Pandža), Muminović (od 52. Pliska). Trener: Mehmed Janjoš.

BORAC: Starčević, Kajkut, Petrić, Stupar, Puzigaća, Deket (od 85. Rašović), Kolarov, Maksimović (od 68. Babić), Bilbija (od 75. Kremenović), Vranješ, Jandrić. Trener: Vlado Jagodić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.