Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:48 am UTC

FUDBAL: Pojedinci će zažaliti

  • Contributed by:
  • Views:
    626
Iako nisu poraženi u prvom meču polufinala Kupa RS u duelu sa Sutjeskom (0:0), šef Stručnog štaba banjolučkog premijerligaša, Vlado Jagodić, bio je razočaran igrom svog tima. -Pojedinci će zažaliti zbog ovakvog odnosa prema Borčevom dresu. Ovakvih prilika više neće biti i načekaće se za novu šansu, ako je uopšte i dobiju. Bez obzira na sastav i činjenicu da su duel sa Fočacima započela samo dva startera u odnosu na posljednji prvenstveni duel sa Zvijezdom (Starčević i Deket), uz dužno poštovanje prema rivalu, morali smo bez većih problema dobiti Sutjesku. Upravo u činjenici da Borac na raspolaganju ima 25 igrača, trebalo bi da bude naša prednost, ali neki očigledno misle da to nije tako. Iznenadiće se mnogi kada vide spisak putnika za Sarajevo - nije krio ljutnju zbog igre sa Sutjeskom kormilar Banjolučana.

Bez obzira na sve to, on ističe da Borac i dalje u rukama drži ključ prolaska u finale.

- Ovo je tek prvo poluvrijeme. Sutjeska nas mora pobijediti da bi prošla u finale, a vjerujete mi, to neće biti lako. Naš cilj je osvajanje Kupa Srpske i bez obzira na loše izdanje, mi smo i dalje u igri - dodao je Jagodić, okrećući se već sljedećem prvenstvenom okršaju sa Sarajevom na Koševu.

- Fudbalerima ne treba veći motiv od činjenice da će igrati pred širokim javnim auditorijem (prenos na BHT), ali i s jednom od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Pripremali smo se za ovu utakmicu i mislim da nismo bez šansi. Naravno, tu podrazumijevam sasvim drugačiji pristup nego što je to bilo sa Sutjeskom - poručio je Jagodić.

Napomena:Tekst preuzet iz Fokusa

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.